Volledig scherm
Marc de Hond © ANP Kippa

Marc de Hond en zijn Remona geven elkaar jawoord

Marc de Hond is gisteren in het huwelijk getreden met oud-atlete Remona Fransen. Dat heeft de presentator en theatermaker op Facebook bekendgemaakt. De ceremonie vond plaats in de Koepelkerk in Amsterdam.

‘Just married met Remona de Hond-Fransen! Het was de perfecte dag, vol LIEFDE. Een avond vol lampjes in de tunnel. Let's grow old together’, schrijft Marc bij enkele trouwfoto's.

Marc en Remona maakten in januari bekend dat ze wilden trouwen. De theatermaker deed zijn vriendin een aanzoek op het podium van Theater Carré in Amsterdam, waar zij samen een show van Jochem Myjer bezochten.

Het tweetal is jaren samen en heeft twee kinderen: Livia en James. De Hond (42) en Fransen (34) ontmoetten elkaar op trainingscentrum Papendal, waar hij trainde als rolstoelbasketballer van het Nederlands team en zij als succesvol atlete op de zevenkamp.

  1. Honderdplusser Lenie verovert harten bij De Wereld Draait Door

    Honderd­plus­ser Lenie verovert harten bij De Wereld Draait Door

    Gordon trekt voor zijn nieuwe programma 100 Jaar Jong opnieuw op met een groep ouderen, zo vertelde hij vanavond aan tafel bij Matthijs van Nieuwkerk in De Wereld Draait Door. De presentator gaat op zoek naar het geheim van honderdplussers die nog altijd jong van geest zijn. Voor de gelegenheid had hij Lenie (101) meegenomen naar de studio, die meteen een gooi deed naar de plek van 'tafeldame’, tot hilariteit van de kijker.

Poll

Wie moet Expeditie Robinson winnen?

Wie moet Expeditie Robinson winnen?

  • Eva Cleven (22%)
  • Hugo Kennis (60%)
  • Shary-An Nivillac (18%)
6007 stemmen