Volledig scherm
Mariah Carey en Nick Cannon in 2012. © EPA

Mariah Carey met ex Nick Cannon gespot tijdens diner

Het lijkt erop dat Mariah Carey en haar ex-man Nick Cannon nog goed met elkaar kunnen opschieten. TMZ is in handen van een video, waarin te zien is hoe de twee dineren in Beverly Hills en aan het einde van de avond gezamenlijk een auto instappen.

De zangeres maakt er geen geheim van dat ze met Cannon op stap was. Op Instagram deelt Carey namelijk een kiekje, waarop de twee met hun tweeling Monroe en Moroccan Scott op een bank liggen. ,,Een verhaaltje voor het slapen", schrijft ze erbij, gevolgd door de hashtag #familie.

Fans van de superster vragen zich af of de twee weer zijn herenigd. 'Zijn jullie weer samen? Ik hoop het!' en 'Jullie zijn een prachtige familie, ik hoop dat jullie weer bij elkaar komen', klinkt het in de reacties.

Cannon en Carey trouwden met elkaar in 2008 en kregen in 2011 een tweeling: dochter Monroe en zoon Moroccan Scott. Het huwelijk liep eind 2014 op de klippen. Vorig jaar zijn de twee officieel gescheiden. 

Relaties

In februari dit jaar kreeg de voormalige presentator van America's Got Talent nog een derde kind, met zijn ex-vriendin Brittany Bell, met wie hij een knipperlichtrelatie had.

Carey kreeg na de scheiding een korte relatie met multimiljonair James Packer. De relatie hield niet lang stand. In de zomer kwam het tot een einde. De zangeres sloeg daarna de 33-jarige danser Bryan Tanaka aan de haak, maar eerder deze maand bleek dat ze weer vrijgezel is. Tanaka kon het naar verluidt niet verkroppen dat Mariah nog contact heeft met haar ex Nick.

#bedtimestories #demkids #family @nickcannon

Een foto die is geplaatst door null (@) op