Volledig scherm
Marieke Elsinga © ANP

Marieke duikelt jeugdfoto's op, Dafne neemt afscheid van Arnhem

ShowbytesKorte updates van de sterren op Facebook, Twitter, Instagram en Snapchat: wij smullen ervan. In de rubriek Showbytes struint de showredactie het web voor je af voor de gekste, mooiste en opvallendste posts van BN'ers en celebrity's. Dit artikel wordt gedurende de dag vernieuwd.

Marieke duikt in de fotoboeken

Marieke Elsinga heeft vandaag een fotoboek van haar ouders opengeslagen. Daar stuitte ze op een foto van zichzelf uit 1989, waarop ze een eitje eet. Opvallend zijn haar tanden, waar de presentatrice zelf al een uitleg voor heeft. ,,En ik viel vaak op mijn voortand", schrijft ze er daarom bij.

De zondag van Monique

Het is een echte zondag bij Monique Westenberg. Kleine André en zijn nichtje Day vertoeven op de bank met een groot plaatjesboek. Honden Gioia en Dunya vergezellen de twee kids, al doet Dunya liever een dutje. Gioia daarentegen kijkt nieuwsgierig mee met de koters.

Nieuw stekje voor Dafne

Dafne Schippers zegt haar vertrouwde stekje in Arnhem gedag. De topsportster verkast naar een nieuw appartement in Oosterbeek. Op Instagram deelt Dafne een kiekje van zichzelf in een - wat lijkt - verhuisbusje. Uiteraard mag haar immens grote trofee niet ontbreken. ,,Week vol veranderingen!", luidt het bijschrift.

Puk en Keesje gaan vooruit

De tweeling van Art Rooijakkers wijkt niet van elkaars zijde. Vandaag kruipen Puk en Keesje in hun pampers over een groot bed. Dat moest papa Art even vastleggen. ,,Voorwaarts!", grapt hij bij het snoezige plaatje.

Kim blikt terug

De frissere temperaturen en regenbuien doen Kim Feenstra verlangen naar de zomer. Vandaag blikt ze even terug op haar tijd in Parijs, gehuld in een kort topje met een spijkerbroekje. ,,When it was summer...", zwijmelt ze.

De fluffy jurk van Romy

Romy Monteiro heeft zich vandaag in een blauwe, fluffy jurk gehesen. De musicalster deelt een kiekje waarop ze met een glimlach de camera inkijkt. Het is volgens Romy echt 'sweather weather'. Fans van de dochter van Antje Monteiro reageren met complimetjes. 'Je ziet er goed uit!' en 'Je straalt!', schrijven ze. 

Sylvia en Christina in Jordanië

Sylvia Geersen blikt vandaag terug op de tijd dat ze met Christina Curry van Jordanië genoot. Ze deelt een aantal kiekjes, waarop de twee vriendinnen met een duckface de camera inkijken en in de woestijn slenteren. ,,Love you!", schrijft het model bij de foto's. 

Poll

Als mijn partner vreemdgaat, is relatie einde verhaal

Als mijn partner vreemdgaat, is relatie einde verhaal

  • Eens, een scheve schaats is niet te vergeven. (55%)
  • Oneens, zo'n uitstapje kan je samen overwinnen. (45%)
8576 stemmen