Marieke Elsinga
Volledig scherm
Marieke Elsinga © ANP Kippa

Marieke Elsinga is verliefd op een wetenschapper

UpdateMarieke Elsinga (33) is verliefd. De Qmusic-dj, die samen met Mattie Valk de ochtendshow op die zender presenteert, laat het romantische nieuws weten op Valentijnsdag.

Elsinga vertelde vanochtend op de radio dat ze een vriend heeft. Het is leuk en het is pril, maar veel wil ze er verder niet over kwijt. Op Instagram laat ze een foto zien van haar en haar lief, die luistert naar de naam Sander. Dit liet ze los in RTL Boulevard. ,,Hij werkt niet in de media en hij heeft er ook niets mee. Hij is een wetenschapper’’, wilde Marieke wel zeggen.

Het stel gaat vanavond uit eten en heeft een romantisch weekendje weg gepland.

Marieke was ruim tien jaar vrijgezel. Een paar maanden geleden zei ze in gesprek met Jan Magazine dat ze graag verliefd zou worden. ,,Wat een man zou kunnen toevoegen aan mijn leven, is liefde. Een arm om elkaar heen, naar elkaar luisteren, elkaar advies geven. Een man die zegt: ik zie je elke dag vermoeider thuiskomen, moeten we het er niet even over hebben. Gaat het wel goed? Dat mis ik.”

De reacties onder de foto heeft ze uitgeschakeld, maar in een klein uur tijd krijgt het gelukkige koppel al zo'n 17.000 likes.

Kijk hier naar onze Valentijns-video's:

  1. Heftige uitzending Danny op Straat over politie bij gezinsdrama Etten-Leur

    Heftige uitzending Danny op Straat over politie bij gezinsdra­ma Et­ten-Leur

    De NTR heeft vanavond heftige beelden laten zien van het politiewerk rondom de gezinsmoord in Etten-Leur, afgelopen zaterdag. Daarbij kwamen twee kinderen, hun moeder en oma om het leven. In het programma Danny op Straat op NPO2 is te zien hoe agenten voor het eerst het huis binnengaan en hoe zij bleek weer naar buiten komen. ,,Het gaat om een gezin met hele jonge kinderen, dat doet iets met je”, zegt een agent.