Marieke Elsinga
Volledig scherm
Marieke Elsinga © ANP

Marieke geeft digitale knuffel en Monique maakt er een verfdag van

showbytesKorte updates van de sterren op sociale media – wij smullen ervan. In de rubriek Showbytes struint de showredactie het web af voor de gekste, mooiste en opvallendste posts van bekend Nederland. Dit artikel wordt gedurende de dag vernieuwd.

Het vereist wat inlevingsvermogen, maar de Volendamse zanger Nick Schilder kreeg het toch mooi voor elkaar om te borrelen met zijn vrienden.

Monique Westenberg weet de kleine André Hazes wel te vermaken: vandaag was het verfdag.

Marieke Elsinga had haar jarige moeder liever in levende lijve geknuffeld, maar moest het nu even digitaal doen.

Het raakt presentatrice Nicolette van Dam dat haar dochters op een afstandje hun oma gedag kunnen zwaaien.

Ontroerend dit... Ook het spelen bij de opa's en oma's zit er ff niet. Dan maar zo, vanuit de auto handkusjes geven en zeggen hoeveel ze van hun oma houden! ❤️😉❤️

15.6k Likes, 340 Comments - Nicolette van Dam (@nicolettevandam1) on Instagram: "Ontroerend dit... Ook het spelen bij de opa's en oma's zit er ff niet. Dan maar zo, vanuit de auto..."

Bibi Breijman, de vriendin van Waylon, probeerde thuis met vriendinnen een schuimend kleimaskertje uit. Het eindresultaat is vooralsnog onbekend.

Je moet wat hè als je thuis zit te hamsteren.. bubble clay test met mijn zusje en nichtje 🛁🧼🧽

2,289 Likes, 21 Comments - Blabla Breijman (@bibibreijman) on Instagram: "Je moet wat hè als je thuis zit te hamsteren.. bubble clay test met mijn zusje en nichtje 🛁🧼🧽"

Gordon luidt namens een bevriende arts de noodklok. ‘Blijf vooral thuis’, is zijn dringende advies.

Actrice en presentatrice Sonja Silva mag voorlopig geen fysiek contact hebben met haar in een verzorgingshuis verblijvende moeder. 

Dit vind ik het allermoeilijkste van de quarantaine. Het verzorgingshuis is in full lockdown. Er mag niemand naar binnen. Normaal gesproken kom ik er dagelijks. Ik mis je mama!!! Love you so much!!

38 Likes, 20 Comments - ᔕOᑎᒍᗩ ᔕIᒪᐯᗩ (@sonjasilva) on Instagram: "Dit vind ik het allermoeilijkste van de quarantaine. Het verzorgingshuis is in full lockdown. Er..."

Styliste Jamie Faber, de ex van zanger Dean Sanders, en haar zus zitten ook al in zelfquarantaine. De dames verblijven bij voorkeur in en op de rand van een ligbad.

Presentator Kaj Gorgels boft maar! Zijn vriendin Jessie Jazz geeft hem, nu ze samen thuiszitten, wat extra qualitytime.

Sylvie Meis kreeg kennelijk de slappe lach toen ze met een vlijmscherp mes een komkommer in plakjes sneed.

Even geen typetjes voor actrice Elise Schaap. Ze promoot vanuit haar huiskamer de boeken die haar ‘irritante’ man Wouter schreef voor mensen die mentaal wat fitter willen worden.

Actrice Robin Martens, die vorig jaar een taakstrafje kreeg omdat ze in haar woonplaats Castricum een agent had belaagd, heeft tegenwoordig tijd genoeg om ietwat vreemd naar haar volgers te kijken.

Eyes never lie

58 Likes, 2 Comments - Robin Martens 🐆 (@robinmartensofficial) on Instagram: "Eyes never lie"

Dat is geluk hebben. Volendammers Simon Keizer en zijn vrouw Annemarie lukte het om vanuit Australië toch nog een vliegtuig naar Nederland te pakken.

Dionne Stax had het gisteren erg gezellig tijdens een sessie ‘videoborrelen’ met vriendinnen.

Altijd leuk als BN‘ers verse kiekjes van hun kroost delen. Onderstaand meisje is Jesslynn, de dochter van Estavana Polman en Rafael van der Vaart.

Monique Smit is met haar vorig jaar geboren zoontje Luca zuurstof gaan happen op een pier in het palingdorp waar ze wonen.

André Hazes werd vanmorgen niet wakker naast zijn vriendin Monique.

Want Monique is naarstig op zoek naar een huis voor Hummer en Bas: de honden van een goede vriendin die op 46-jarige leeftijd werd getroffen door een hersenbloeding en niet meer voor de viervoeters kan zorgen.

De Nederlandse producer en dj Don Diablo brengt zijn nieuwe stripboek vanaf een toilet onder de aandacht.

Actrice Isa Hoes trof bij Albert Heijn aan de Elandsgracht in Amsterdam dit hilarische tafereel aan. Hoeveel velletjes de weduwe van Antonie Kamerling heeft meegenomen, laat ze in het midden.

Radiomakers Evelien de Bruijn en Gerard Ekdom hebben iets bedacht om de tijd te doden: platenhoezen nadoen.

Een voordeel van het door de coronacrisis steeds stiller wordende  Amsterdam is dat het buiten steeds frisser begint te ruiken, ontdekte actrice Carolien Karthaus-Spoor.

Kees Tol kocht tussen alle coronabedrijven door een blitse bril.

Het gezin van Doutzen Kroes vermaakt zich thuis nog uitstekend.

Gerard Joling is de beroerdste niet. Hij haalde boeketten op bij de veiling in zijn woonplaats Aalsmeer en ging ermee naar zorginstellingen.

Vandaag de mensen in de zorg in het zonnetje gezet. Deze mensen verdienen dat enorm! ❤️ #gerardjoling

1,977 Likes, 160 Comments - Gerard Joling (@gerard_joling) on Instagram: "Vandaag de mensen in de zorg in het zonnetje gezet. Deze mensen verdienen dat enorm! ❤️..."