Volledig scherm
© ANP Kippa

Marieke in tranen door kindertekening en Chantal deelt opvallend make-up-trucje

showbytesKorte updates van de sterren op sociale media – wij smullen ervan. In de rubriek Showbytes struint de showredactie het web af voor de gekste, mooiste en opvallendste posts van bekend Nederland. Dit artikel wordt gedurende de dag vernieuwd.

Hans Klok kan niet wachten om weer in het vliegtuig te stappen.

Een kindertekening raakte dj Marieke Elsinga in het hart.

Vraag van de dag: moet model Rose Betram zelf haar lokken afknippen, of gaat ze voor een quarantaine look?

Het nieuwe boek van Daphne Deckers is vertraagd.

Nikkie Plessen krijgt het blijkbaar voor elkaar zich in Amsterdam op torenhoge hakken te verplaatsen in een zogenoemde Bìro.

André Hazes is een sportschooltje begonnen in de met vloerbedekking beklede kleedkamer van zijn vriendin.

Kim-Lian van der Meij heeft, vanuit Zweden, haar hart gelucht bij haar Volendamse SBS-collega Kees Tol.

Fender, het zoontje van Roxeanne Hazes en haar vriend Erik, groeit de pan uit.

Chantal Janzen blijkt al jaren een trucje te hebben om haar in mascara gedrenkte wimpers te fatsoeneren.

Monique Westenberg heeft, vermoedelijk in haar woonplaats Berkel en Rodenrijs, verse paastakken ingeslagen. Een aantal volgers is lyrisch over de bruine vaas waar ze ze inzette.

Wie grappig wil zijn, moet gescheurde kleding lijden. Dat weten tortelduiven Jessie Jazz Vuijk en Kaj Gorgels, die meedoen met de Flip The Switch-challenge, sinds vandaag als geen ander.

Actrice Abbey Hoes heeft niet veel nodig tijdens haar corona-isolatie. Zelfs een klein beetje binnenvallende zon maakt haar enorm blij.

Onderneemster Moïse Trustfull, de dochter van Quinty, komt vanwege de coronacrisis nauwelijks meer onder de dekens vandaan. Maar dat weerhoudt haar niet van modieuze kiekjes.

Het is precies een jaar geleden dat Britt Dekker van de John de Mol haar paard George kreeg in ruil voor klussen bij SBS. Ze spreekt dan ook niet van de ‘liefde’ van haar leven, maar de ‘deal’ van haar leven.

Faberyayo is niet alleen jeugd van tegenwoordig, hij had vroeger ook een echte jeugd. Deze kiekjes stammen uit die tijd.

Linda de Mols zoon Julian Vahle en vriendin Chelsey vinden elkaar zelfs met mondkapjes woest aantrekkelijk.

Bridget Maasland is buitengewoon gespannen omdat groep 8-leerlingen, zoals haar zoon Mees, vandaag horen naar welke middelbare school ze mogen. Aan haar gezicht is dat verder niet te zien.

Dit kiekje van Kimberley Klaver ziet er gezellig uit, maar niets is minder waar. Badderen met haar baby is een worsteling die ze gehavend uitkomt, bekent ze.

In huize-Monique Smit is de sfeer heel anders. Bij haar kleine Luca komen tandjes door, maar het ventje blijft gewoon lachen.