Volledig scherm
Donny Roelvink met zijn vriendin. © ANP

Donny in de zevende hemel, Nicolette en kids brengen zoete ode aan papa

showbytesKorte updates van de sterren op Facebook, Twitter, Instagram en Snapchat: wij smullen ervan. In de rubriek Showbytes struint de showredactie het web voor je af voor de gekste, mooiste en opvallendste posts van bekende Nederlanders en celebrities. Dit artikel wordt gedurende de dag vernieuwd.

De fridayvibes van Daphne

Daphne Deckers is in haar nopjes met het weekend. La Decker deelt een kiekje waarop ze met een grote glimlach van de camera wegkijkt. Ze is gehuld in een outfit met glinsterende pailletjes.  ,,Fijn weekend allemaal, fridayvibes!", luidt het beschrijft, gevolgd door een emoticon van een cocktail.

Have a happy weekend y'all 😃🍸 #fridayvibes

Een foto die is geplaatst door null (@) op

Nicolette en kids zetten papa in het zonnetje

De drie koters van Nicolette Kluijver besloten vandaag om hun vader eens flink in het zonnetje te zetten. En wel met een grote, zoete slagroomtaart. 'Papa, we love you!', staat er op de versnapering. De presentatrice lokt haar man Joost naar huis door de traktatie op Instagram te delen. ,,Kom maar snel naar huis!"

@drjooststaudt kom maar snel naar huis 🎉

Een foto die is geplaatst door null (@) op

Donny kust zijn liefde

Dat de Roelvinkjes niet verlegen zitten om vrouwen is algemeen bekend, maar ook Donny Roelvink heeft daar geen boodschap aan. De gespierde hunk is in de zevende hemel en deelt dat maar al te graag met zijn fans op Instagram. ,,Ik heb je", schrijft hij liefkozend bij een foto waarop hij zijn vriendin een stevige kus geeft.

I got you..

Een foto die is geplaatst door null (@) op

Dafne geniet van de Bahama's

Topatlete en sprintkoningin Dafne Schippers geniet volop van de tropische Bahama's. Ze kan nog even tot rust komen, want zondag staat haar een belangrijke wedstrijd te wachten: The IAAF World Relays Bahamas 2017. Op Instagram deelt Schippers een aantal jaloersmakende kiekjes. ,,Palmbomen, witte stranden en perfecte temperaturen, welkom op de Bahama's", luidt het bijschrift.

Meis poseert in badjas

Dit is kennelijk het team dat er voor zorgt dat aanstaande vrouw Sylvie Meis er altijd zo goed uitziet. La Meis, recent nog met succes ten huwelijk gevraagd door een Dubaise zakenman, liet zich vanmorgen in een fijne witte badjas fotograferen met haar 'meis'. En dat levert een leuk zoekplaatje op over wat als ontbijt naar binnen werd gewerkt. 

Poes Georgina kletskoust

De poes van actrice Georgina Verbaan lag vanmorgen heerlijk te slapen toen zijn vrouwtje besloot dat het tijd was op te staan. Dat ontwaakmoment leverde een vertederend filmpje op waarin 'Sassaman'  ietwat gelukzalig tegen Georgina kletskoust.

Een goed gesprek.

Een foto die is geplaatst door null (@) op

Marion is weer glad

Schrijfster Marion Pauw  (43) heeft de putjes in haar achterwerk vandaag laten elimineren in een kliniek, zo schrijft ze bij een Instagramfoto waarop ze grijnzend te zien is in een operatiehemd terwijl artsen op de achtergrond druk bezig lijken. ,,Mooi dat ik nu zomerbillen heb.'' 

Jetteke houdt het niet droog

Jetteke, de zus van Lieke van Lexmond, is met een vriendin naar de Canarische eilanden gegaan voor een bijzonder kuurtje: vier dagen zonder heet water. Hoe dat werkt, demonstreren de dames op een kletsnat kiekje. Jetteke is de vrouw rechts die een pan koud water over zich heen gekieperd krijgt. 

Back to basic #fun #nohotwaterfor4days @siddharthasimone

Een foto die is geplaatst door null (@) op

Survivalspullen voor de Volletjes

OG3NE-zussen Amy, Shelley en Lisa hebben vandaag van hun boekingskantoor een survivalpakket voor Kiev gekregen. De inhoud: keeltabletten, dropjes, vlaggetjes, stroopwafels, hoofdpijnpillen en meer. De dames doen in mei  met de meerstemmige retroballade Lights and Shadows mee aan het Eurovisie Songfestival in Oekraïne

Monique is weer thuis

Bij Monique Smit werden eerder deze week operatief  de keelamandelen verwijderd in het BovenIJ ziekenhuis in Amsterdam. Inmiddels is de Volendamse weer thuis en ze bedankt haar volgers voor alle beterschapswensen.

Estelle is een 'bootybitch'

Estelle Cruijff sport zich momenteel volledig in het zweet om een fraaiere derrière te krijgen. Of het haar lukt een bootybitch te worden - een omschrijving die ze zelf gebruikt - is nog onduidelijk. Maar de blondine werkt er, zo kan worden geconcludeerd na het kijken van een best commercieel filmpje, in elk geval hard voor. 

Amara als zwarte zwaan

Weervrouw Amara Onwuka trakteert haar volgers op een zogenoemde 'wijdbeensselfie', genomen in een gang met kluisjes  in Hilversum. De RTL-meteorologe vindt de foto kennelijk prima gelukt want ze voorziet het kiekje van hashtag blackswan (zwarte zwaan). 

Kleine Elstak op reis

Chase, het zoontje van happyhardcore-dj Paul  Elstak, ging vandaag voor de eerste van zijn leven met keurig gekamde haren op schoolreisje. En dat was zo te zien behoorlijk spannend. 

Freeks powernap

Tv-bioloog Freek  Vonk rust even lekker uit in de kraakheldere zee die het Maleisische eilandje Sipidan omringt. ,,Ik leef het goede leven'', aldus de al aardig bruine dierenvriend die nog maar eens zijn haaienbeetlitteken op zijn arm laat zien. 

Living the good life....... 🦈🦈🦈❤

Een foto die is geplaatst door null (@) op

Angela richting noorden

Angela Groothuizen is er even tussenuit gepiept naar Stockholm. Dat ze daar naartoe zou gaan was kennelijk vanmorgen nog onbekend, want het gaat volgens de make-uploze presentatrice om een verrassingsweekendje. 

Stockholm! Here we come! @srprsme #verrassingsweekendje

Een foto die is geplaatst door null (@) op

Hoera voor Charlotte Galjaard

Charlotte, de dochter van RTL-directeur Erland Galjaard uit een eerder huwelijk, wordt vandaag door Wendy van Dijk, de nieuwe echtgenote van Erland, gefeliciteerd met het in één keer halen van haar rijbewijs. ,,Zó trots op dit knappe meissie'', aldus Wendy die in een fotobijschrift verklapt dat Charlotte Lou als bijnaam heeft.