Volledig scherm
© ANP Kippa

Marlijn geniet van urenlange stadswandelingen met baby Teun

Kersverse moeder Marlijn Weerdenburg (34) vraagt zich af waarom ze vroeger toch geen lange wandelingen door haar woonplaats maakte. Sinds de komst van baby Teun laat de actrice-presentatrice hem het mooie Amsterdam zien. ,,Perfect om je hoofd leeg te maken'', adviseert ze.

De vier weken oude Teun bekijkt de wereld vanuit zijn zandkleurige kinderwagen terwijl zijn moeder hem vooruit duwt. Vandaag werd hij dik ingepakt tegen de kou, stoer hield hij zijn handjes boven de dekentjes. ,,Ik zie ineens zoveel meer dan eerst'', vertelt Marlijn verrast bij haar instagramupdate. ,,Geen haast. Alleen maar hij en ik. En de stad. Die ademt. En zo mooi is.''

De foto van Teun kreeg in een uur tijd ruim 2.000 likes. Jonge moeders herkennen zich in het verhaal van de voormalig Wie is de Mol?-deelneemster. ,,Als hij ouder is ga je nóg meer genieten'', ,,dat vond ik ook van die heerlijke geniet momentjes!'' en ,,mama zijn verandert je compleet!'', luiden de reacties. 

Teun Nicolaas Martin Broers werd op 11 september geboren in het Amsterdamse stadsziekenhuis OLVG. Zijn vader is Paul Broers.

poll

Blijf jij na het vertrek van Evers naar 538 luisteren?

Blijf jij na het vertrek van Evers naar 538 luisteren?

  • Ja, Frank Dane is een waardige opvolger (34%)
  • Nee, ik stap over naar een andere radiozender (66%)
2502 stemmen