Volledig scherm
Marlijn was in Zwitserland. © Brunopress

Marlijn gespot in rolstoel en Jan Jaap over Jan Smit-relletje

ShowbytesKorte updates van de sterren op Facebook, Twitter, Instagram en Snapchat: wij smullen ervan. In de rubriek Showbytes struint de showredactie het web voor je af voor de gekste, mooiste en opvallendste posts van bekende Nederlanders en celebrities. Dit artikel wordt gedurende de dag vernieuwd.

Jan Jaap deelt Jan Smit-nieuwtje

Cabaretier Jan Jaap van der Wal laat los dat hij voor team Klijnsma kiest in de 'rel' rondom de staatssecretaris en zanger Jan Smit. De Volendammer ging deze week een discussie aan over een uitkeringsexperiment. ,,Als ik jong zou zijn en ik had geen werk, ging ik dit ook doen. Gewoon lekker thuis met mijn gitaar in de bijstand. En dan kijken wat er van komt. U ontmoedigt heel veel jonge mensen om een baan te zoeken'', aldus Jan. Het oordeel van Jan Jaap: ,,Schoenmaker blijf bij je leest.''

Snufje nootmuskaat voor Jesse

Jesse Klaver deelt op veler verzoek het recept van het appeltaartje dat hij deze week eigenhandig in elkaar flanste. Wie zich eraan waagt, moet wel wat fantasie toevoegen. ,,Ik bak altijd een beetje uit de losse pols, dus echte hoeveelheden heb ik helaas niet.''

Er wordt goed op Marlijn gepast

Actrice Marlijn Weerdenburg is na tv-opnames in Zwitserland op het vliegveld van Zürich naar eigen zeggen goed opgevangen. De blondine is over twee maanden uitgerekend van haar eerste kindje en werd door haar collega's van het programma Streetlab noodgedwongen in een rolstoel gezet. Het is niet bekende wat Marlijn precies mankeerde, maar mogelijk had ze last van wat zwangerschapsmoeheid.

'De lul'

Het volgende filmpje van acteurs Dirk Zeelenberg en Tygo Gernandt, die verkleed op de set van een zekere film rondhangen, bestaat uit weinig tekst. De twee playbacken wat af in een fel zonnetje.

Freek in een zandbak

Vergeet de slang! Televisiebioloog Freek Vonk is helemaal om: zijn volgende project krijgt de naam Freeks Wilde Kittens, zegt hij gekscherend. In werkelijkheid was het Veronica Magazine die Freek strikte voor een fotoshoot met de katjes met een nogal hoge aaibaarheidsfactor.

Johnny en Dinand zijn gelukszoekers

'Bruto nationaal geluk' noemt Johnny de Mol de trip die hij maakt met zijn vriend voormalig Kane-frontman Dinand Woesthoff. Bestemming van de opnames van Waar is de Mol?: Bhutan. Johnny's fans wensen hem een goede reis toe.

Jeroen juicht

Jeroen van de Koningsbrugge schreeuwt het van de daken: hij maakt voor zijn rol in de oorlogsfilm Riphagen kans op de Gouden Notekraker: een prijs waarmee acteurs elkaar eren voor de meest opvallende producties van dit seizoen. Georgina Verbaan en Pierre Bokma zijn ook in de race.

Rock 'n roll-Syl

Sylvia Geersen is in jaren 80-sferen met haar outfit van de dag: een ultrakort spijkerbroekje, leren jasje en panty's inclusief gaten. Het haar van het topmodel werd flink aangezet voor een fotoshoot van een onbekende opdrachtgever.