Martijn Koning tijdens de ‘roast’.
Volledig scherm
PREMIUM
Martijn Koning tijdens de ‘roast’. © RTL

Martijn Koning over ‘roast’ Baudet: ‘Pleuris brak uit na de uitzending’

Bekend en onbekend Nederland viel gisteravond massaal over Martijn Koning (42). De cabaretier had aan het einde van de talkshow Jinek een ongekende ‘roast’ in petto voor Thierry Baudet. De Forum voor Democratie-voorman liep nog voor het einde van tafel.

235 reacties

 • Bus

  2 jaar geleden
  Wie kaatst kan de bal verwachten . M. Bus
 • I. Bekker

  2 jaar geleden
  Ik vond het fantastisch om te zien hoe Martijn Thierry met zijn eigen woorden terug pakte. Ja het was grof en ja het was hard, maar dat is Thierry ook met zijn opmerking als:"Krijg de tering, Rutte!" om maar een voorbeeld te geven. We leven in een vrij land en we worden steeds meer ingeperkt en monddood gemaakt omdat de tere zieltjes onder ons er niet tegen kunnen. Ik ben blij dat er nog mensen zijn als Koning, die het aan durven!
 • van Breenen

  2 jaar geleden
  Waarom mag baudet wel alles zeggen en koning niet !
 • Dick van de Guchte

  2 jaar geleden
  Koning heeft niets gezegd wat al niet eerder door Baudet is gezegd.
 • R. Van IJsseldijk-Smith

  2 jaar geleden
  Snap niets van excuses aanbieden door Jenick, Ik vond hét een prachtige roast, zelf zegt hij veel ergere dingen, die Baudet, wat een stakker is dat.
 1. Na twaalf jaar implantaten heeft Johanna (41) nu weer ‘eigen’ borsten: ‘Gevoel is terug’
  PREMIUM
  MET VIDEO

  Na twaalf jaar implanta­ten heeft Johanna (41) nu weer ‘eigen’ borsten: ‘Gevoel is terug’

  Op haar 29ste maakte Johanna Kok (41) de rigoureuze beslissing om haar borsten te laten verwijderen. Als drager van het BRCA1-gen, had ze zestig tot tachtig procent kans op een agressieve vorm van borst- of eierstokkanker. Twaalf jaar liep ze met silicone implantaten rond. ,,Die moésten eruit, het voelde niet goed.” Nu mag ze deelnemen aan een trial waarbij borsten gevormd worden met lichaamseigen weefsel. ,,Na twaalf jaar is het gevoel terug!”