Volledig scherm
Martin Garrix © PR

Martin Garrix zeker maand uit running door gescheurde enkelbanden

De wereldberoemde Nederlandse dj Martin Garrix (23) heeft al zijn optredens in binnen- en buitenland voor minstens vier weken moeten afzeggen vanwege een ernstige enkelblessure. Volgens zijn management heeft de dj eind mei tijdens een optreden in Las Vegas de enkelbanden in zijn rechtervoet gescheurd en is een operatie noodzakelijk.

Zijn manager laat weten: ,,Hoewel hij zich na een paar rustdagen steeds beter begon te voelen, hebben nadere onderzoeken vastgesteld dat al zijn enkelbanden zijn gescheurd en een ingreep nodig is om blijvende schade te voorkomen. Martin kan niet anders dan het advies van de specialist volgen en zal al zijn shows voor minimaal vier weken moeten annuleren.”

De dj baalt flink van de blessure die ontstond tijdens een best gewaagde sprong vanaf de dj-booth. ,,Niks maakt me gelukkiger dan optreden”, stelt hij in een verklaring. ,,Ik wil niemand teleurstellen, maar helaas gaat dit buiten mijn controle om. Ik moet worden geopereerd en moet volledig herstellen. Als ik niet onder het mes ga, zal de schade permanent zijn en kan ik misschien helemaal niet meer optreden. Dat wil ik niet! En natuurlijk hoop ik weer snel terug te zijn.”

The moment Martin Garrix jumped off the stage and injured his ankle😕 he went back on stage a bit later🎥@jjayda ➕✖#martingarrix

572 Likes, 9 Comments - Martin Garrix follows (@martin.garrix.fr) on Instagram: "The moment Martin Garrix jumped off the stage and injured his ankle😕 he went back on stage a bit..."

Poll

Als mijn partner vreemdgaat, is relatie einde verhaal

Als mijn partner vreemdgaat, is relatie einde verhaal

  • Eens, een scheve schaats is niet te vergeven. (54%)
  • Oneens, zo'n uitstapje kan je samen overwinnen. (46%)
1516 stemmen