Volledig scherm
© ANP Kippa

‘Matthijs wilde een interview, maar alleen per e-mail’

podcastMatthijs van Nieuwkerk gunde deze site de primeur van zijn besluit om te stoppen met De Wereld Draait Door. In de AD Media Podcast vertelt verslaggever Gudo Tienhooven hoe hij het exclusieve interview met de talkshowhost kreeg en waarom dat per se via e-mail moest plaatsvinden.

De podcast met tv-columniste Angela de Jong, mediaverslaggever Dennis Jansen en presentator Alexander van Eenennaam gaat deze keer vrijwel uitsluitend over Van Nieuwkerk en het stoppen van DWDD. Slacht de NPO nu de kip met de gouden eieren? En hoe zit het met het nieuwe programma dat bij de NPO op de vooravond komt?

Beluister de AD Media Podcast hier:

  1. Johnny Depp stuurde woedende smsjes over verdrinken en verbranden Amber Heard

    Johnny Depp stuurde woedende smsjes over verdrinken en verbranden Amber Heard

    Tijdens een hoorzitting in de Londense rechtbank zijn nieuwe details bekendgemaakt over de tumultueuze relatie tussen Johnny Depp (56) en z’n ex Amber Heard (33). Hij suggereerde haar - al dan niet met een knipoog - te verdrinken en te verbranden. Dat valt op te maken uit smsjes die Depp in 2013 naar een goeie vriend stuurde, schrijft The New York Post op basis van de rechtszitting. De ex-geliefden zijn al een hele tijd in een juridische strijd verwikkeld over beschuldigingen van huiselijk geweld.