Mattie Valk heeft nieuwe vriendin: ‘Ik ben enorm verliefd’

videoQmusic-dj Mattie Valk heeft een nieuwe vriendin en het is - ondanks hardnekkige geruchten - níet zijn collega Marieke Elsinga. De 34-jarige plaatjesdraaier is namelijk enorm verliefd op Jamy (36).

,,We kennen elkaar al een hele tijd, en we zijn best al een tijdje verliefd maar we hielden het eerst nog even voor onszelf. Ik ben van de kaart van verliefdheid. Ik heb nog nooit een pilletje genomen, maar ik denk dat het zo voelt. Ze heeft mijn moeder ontmoet en is goedgekeurd’’, aldus Mattie in zijn eigen ochtendshow. ,,Nu we samen op vakantie gaan, wil ik wil het van de daken schreeuwen. Ik ben heel heel gelukkig.”

,,Ik dacht: hoe voorkom ik dat dit een grote zoete bende wordt? Maar wat maakt mij het uit, ik ben enorm verliefd, tot de maan en terug", zei hij vlak voordat hij ‘hun nummer’ aankondigde op de radio, More than you know van Axwell Ingrosso.

Volledig scherm
Mattie en Jamy © Instagram

Jamy, een vrouw die ‘niet in de media werkt en ook geen plannen heeft om in de schijnwerpers te staan’, kent hij via gezamenlijke vrienden in Rotterdam. Ze vult hem goed aan. Matties collega Marieke Elsinga, die het stel samen heeft gezien en vindt dat zij Mattie doet stralen, somt op dat Jamy hem onwijs laat lachen en ze kan hem ook als geen ander op zijn plek zetten als hij weer eens chaotisch is. ,,Ze geeft me regelmaat. Want dat is iets wat ik van nature niet zo heb. En ik vind haar ontzettend knap.”

Tweeling

Tot een paar jaar geleden was de dj samen met zijn vriendin Kirsten. Nadat bekend was geworden dat zij een tweeling ter wereld had gebracht die niet van Mattie was, ging het stel uit elkaar. Sinds de dj sinds september vorig jaar samen met Marieke Elsinga de ochtendshow van Qmusic presenteert, deden de geruchten de ronde dat hij bij haar opnieuw de liefde had gevonden. Dit werd echter altijd - door beide dj's - stellig ontkend.

 1. Presentatrice maakt prins George (6) belachelijk vanwege balletlessen, kijkers woest

  Presenta­tri­ce maakt prins George (6) belache­lijk vanwege balletles­sen, kijkers woest

  Good Morning America-presentatrice Lara Spencer (50) heeft zich de woede van duizenden kijkers op de hals gehaald na het publiekelijk belachelijk maken van prins George, de derde in lijn voor de Britse troonopvolging. Spencer barstte gisteravond in lachen uit toen ze onthulde dat de 6-jarige zoon van William en Kate Middleton balletlessen gaat volgen. ,,Jongetjes uitlachen omdat ze dansen, dat is zo triest!”
 2. Hele nacht én dag in de rij voor concert in Ziggo Dome: dit zijn de Ariana Grande-diehards
  FOTOSERIE

  Hele nacht én dag in de rij voor concert in Ziggo Dome: dit zijn de Ariana Gran­de-die­hards

  Ariana Grande treedt vanavond, morgen én 11 september op in de Ziggo Dome. De fans kunnen haast niet wachten. Voornamelijk jongeren, afkomstig uit Nederland, maar ook uit Duitsland en Italië zitten, liggen en staan al sinds de vroege uurtjes massaal voor de deur van de concerthal in Zuidoost. De deuren gaan pas om 18.30 uur open, maar vannacht lagen er al enkele die-hards voor de deur.