Volledig scherm
Max en zijn Dilara. © Brunopress

Max Verstappen pronkt met nieuwe vlam Dilara

Foto'sRacewonder Max Verstappen (20) is tot over zijn oren verliefd op de Duitse studente Dilara Sanlik en iedereen mag het weten. Met de brunette aan zijn zijde poseerde de Formule 1-coureur afgelopen weekend voor de fotografen bij een feest in de Kitz Race Club in het Oostenrijkse Kitzbühel.

Volledig scherm
Dilara droeg een jurkje vol hartjes. © Brunopress

Gehuld in een elegant rood jurkje met talloze hartjes, een matchende rode glitterarmband en grijze laarsjes poseerde de studente stralend naast Verstappen. De tortelduiven kennen elkaar naar verluidt al langer, maar hebben pas sinds enkele maanden een relatie. Max zou zelfs kerst hebben gevierd met Dilara, die oorspronkelijk uit München komt en momenteel in Londen woont. Over Sanlik is verder niets bekend, maar uit de kiekjes op haar Facebookpagina blijkt wel dat ze reislustig is.

Max was eerder bijna een jaar samen met de Zweedse blondine Mikaela Ahlin-Kottulinsky, net als hij een autocoureur. Daarna werd hij nog gelinkt aan het Vlaamse model Joyce Godefridi, modeblogster Roos van der Aa uit Tilburg en de Rotterdamse Maxime Pourquie.

Dilara M. Sanlik

Dilara M. Sanlik added a new photo - in Cape Town, Western Cape.

Dilara M. Sanlik

Dilara M. Sanlik added a new photo - at Sardegna.

Dilara M. Sanlik

Dilara M. Sanlik updated her profile picture.

Poll

Als mijn partner vreemdgaat, is relatie einde verhaal

Als mijn partner vreemdgaat, is relatie einde verhaal

  • Eens, een scheve schaats is niet te vergeven. (55%)
  • Oneens, zo'n uitstapje kan je samen overwinnen. (45%)
8522 stemmen