Volledig scherm
© Robin Utrecht

Máxima helpt koning uit de brand

Koningin Máxima heeft haar man, Willem-Alexander, uit de brand geholpen aan het einde van een speech die de koning gaf op de slotdag van het staatsbezoek aan Nieuw-Zeeland.

Toen hij klaar was met zijn toespraak bij een netwerklunch voor bedrijven uit beide landen, wilde hij het glas heffen met zijn toehoorders in Auckland. Het enige probleem: de vorst had op dat moment geen glas voor zich staan.

Hij stak zijn lege hand uit en zei: ,,Dit is wanneer de prachtige assistente verschijnt.'' Op dat moment stond zijn vrouw op en bracht ze haar volle wijnglas naar haar man, onder aanmoedigingen van de zakenlui aan de tafels. ,,Wat moet iemand doen zonder zo'n assistente'', grijnsde de koning.

  1. Stylist Chiel Harten in elkaar geslagen en beroofd

    Stylist Chiel Harten in elkaar geslagen en beroofd

    De Rotterdamse tv-persoonlijkheid Chiel Harten is gisterochtend in Amsterdam mishandeld en beroofd. Chiel deelt een foto van zijn gehavende gezicht en doet in een uitgebreid bericht op Facebook zijn verhaal. Hij hoopt daarmee massaal aandacht te creëren voor dit soort gebeurtenissen. ‘Mijn maatje probeerde de vier jongens nog aan de kant te duwen, op dat moment renden ze lachend weg en riepen ze: ‘GAYS EASY!’’, zo schrijft Chiel, die nu met een hersenschudding en een gebroken neus kampt.
  2. Vader Anna Nooshin overleden: Ik had gehoopt je nog een keer te zien

    Vader Anna Nooshin overleden: Ik had gehoopt je nog een keer te zien

    Anna Nooshin heeft gisteren in een emotioneel bericht op Instagram laten weten dat haar vader is overleden. De 32-jarige vlogster wist dat er een dag zou komen dat hij haar zou verlaten, maar nu het moment daar echt is heeft ze het er moeilijk mee. ‘Toch had ik stiekem gehoopt je nog een keer te mogen zien of te vasthouden. Ondanks het verleden en de afstand tussen ons besef ik me nu hoeveel ik op je lijk, hoeveel ik je heb gemist en hoeveel ik je nog ga missen.’