Brunopress
Volledig scherm
© Brunopress

Máxima kiest voor feestelijke creatie met geheimzinnige broche uit de Oranje-kluis

Na de sobere Prinsjesdag van 2020 mocht er dit jaar eindelijk weer worden uitgepakt met kleding en juwelen. Koningin Máxima deed dat met een nieuwe top en rok van het Belgische modehuis Natan.

35 reacties

 • Dientje Pison

  2 maanden geleden
  En tot de Koning: Uw jasje zit veel te krap! Valt me mee dat de knoop er nog niet af springt. Een grotere maat dragen of wat pondjes afvallen, majesteit! Enne.....uw mimiek is zo strak, zo somber. U bent niet op een begrafenis, hoor!
 • Dientje Pison

  2 maanden geleden
  Verschrikkelijk, deze kleuren-combinatie. Het vloekt ook met de achtergrond bij haar "stoel". Die kleur van de handschoenen...ook verschrikkelijk. Neen, echt een miskleun. En dan loopt ze ook nog eens in deze opzichtige kledij naast haar man in dat saaie pak! Ze dienen eens wat betere kleding te dragen bij zulke "gelegenheden"
 • Simon de Kat

  2 maanden geleden
  Was er feest dan????? Daar merken wij niks van.
 • J. Breuer

  2 maanden geleden
  Ik gun iedereen het beste. Maar met zo een inkomen en zo een media wordt alles mooi.
 • marijke van der Veen

  2 maanden geleden
  Mooie jurk , ik snap niet dat ze nog leuk koningin wil zijn over dut mokkige volk . Wat doet ze haar best met haar glimlach en aardigheid , ik zou allang met mijn man hebben gezegd Dag allemaal , jullie zoeken het maar uit zonder regering en zonder koning , het is toch nooit goed wat wij doen .
 1. Peter de Ronde was vier jaar lang ‘die andere gitarist’ van The Golden Earrings: ‘Ik was net niet goed genoeg’
  PREMIUM
  Hoe is het nu met?

  Peter de Ronde was vier jaar lang ‘die andere gitarist’ van Golden Earring: ‘Ik was net niet goed genoeg’

  Peter de Ronde speelde samen met George Kooymans en Rinus Gerritsen in Golden Earring. Of eigenlijk in The Golden Earrings, zoals de band toen nog heette. Totdat er na een kleine vier jaar een einde kwam aan de samenwerking. ,,Dat was pijnlijk, maar gelukkig ga ik nog wel steeds goed met die jongens om.’’ Wij spraken hem voor de rubriek Hoe Is Het Nu Met.