Angela de Jong.
Volledig scherm
PREMIUM
Angela de Jong. © Shody Careman

Mediatycoon John de Mol verschuilt zich als een laffe hond achter zijn zoon

Angela Kijkt TVJournaliste Angela de Jong schrijft vijf keer per week een column over wat haar opvalt op tv.

165 reacties

 • Frans Timmer

  4 maanden geleden
  Ik krijg er een slecht gevoel bij doordat deze, kwestie a. h. w. wordt uitgewrongen. U noemde de Mol zelfs in uw commentaar "een oude witteman". Ik voelde me aangesproken. U geeft de Mol zo langzamerhand wel het gelijk van het ongelijk. Die man is ook een gewoon mens. Het is "God" niet.
 • Sina Hogeboom

  4 maanden geleden
  Nou vond het ook wel een koele reactie van John de Mol hij had wel wat scherper uit de hoek mogen komen.Het is vreselijk en dan eerst wordt er door iemand ontkent en dan gaat hij de zaak proberen te seponeren.
 • Daan den Breejen

  4 maanden geleden
  Ik kan maar een ding zeggen over deze zaak met John de Mol Inspraak zonder inzicht lijdt tot uitspraak zonder uitzicht. Zoals in de rechtspraak is er het fenomeen hoor en wederhoor. Je mag denken wat je wilt echter moet je wel -als je daar iets over wil zeggen- de "tegenpartij"de gelegenheid geven om zijn verhaal te laten doen.
 • Willem Van der Stelt

  4 maanden geleden
  Wat kunnen de mensen speculeren van wat er gebeurt is. Maak niet overall een beerput van en laat het O M onderzoek doen en heb dan een mening op de uitslag. Het lijkt wel of het over Corona gaat zoveel virologen zo veel verschillende uitkomsten en er klopt er geen een. Dus heb pas een mening als de echte feiten er zijn.
 • E.M. Flink

  4 maanden geleden
  Nadat ik Angela bij OP1 had gezien begon ik te denken wat voor concrete dingen zijn er naar voren gekomen, straks zit John bij BOOS zijn nieuwe concept uit te leggen wat hij samen met Hofman uitvoert.
 1. Droomkoppel Sonny en Dylan al meer dan een halfjaar gelukkig getrouwd: ‘Dit was de ultieme relatietest’
  PREMIUM

  Droomkop­pel Sonny en Dylan al meer dan een halfjaar gelukkig getrouwd: ‘Dit was de ultieme relatie­test’

  Ze zijn het eerste geslaagde homokoppel van Married At First Sight: Dordtenaar Sonny Monster-Lanjouw (29) en Dylan Lanjouw-Monster (27) uit Emmen. Vanaf het eerste moment dat de twee elkaar bij het altaar zagen, was er een klik. De mannen zijn gék op elkaar en nu het programma afgelopen is, mogen ze eindelijk van de daken schreeuwen dat ze nog altijd gelukkig getrouwd zijn.

Poll

Waar moet het Eurovisie Songfestival volgend jaar plaatsvinden?

Waar moet het Eurovisie Songfestival volgend jaar plaatsvinden?

 • Nederland (17%)
 • Verenigd Koninkrijk (37%)
 • Spanje (7%)
 • Oekraïne (40%)
25185 stemmen