Volledig scherm
© AP

Meghan Markle is aan het bevallen

Meghan Markle (37), de vrouw van de Britse prins Harry (34), is aan het bevallen. Dat bevestigt Buckingham Palace. Volgens het paleis is de bevalling vanmorgen vroeg begonnen en staat Harry zijn vrouw bij. Het is nu wachten op een officieel geboortebericht.

Naar verluidt zou Meghan hebben gekozen voor een thuisbevalling in Frogmore Cottage, dat gelegen is op het terrein van Frogmore House in Windsor. Een paar kilometer verderop wachten journalisten en Britse royaltyfans met smart op meer babynieuws. Zij verzamelen bij de Long Walk, de vijf kilometer lange weg naar Windsor Castle die Harry en Meghan op hun huwelijksdag per koets aflegden.

Harry en Meghan, die de titels hertog en hertogin van Sussex dragen, kondigden hun ‘royal baby’ in oktober aan. Vlak daarna maakten de twee een rondreis door Australië en Nieuw-Zeeland, waar ze direct werden bedolven onder de babycadeaus. Half maart ging Meghan met verlof. 

Ondertussen zijn de Britten volop aan het gokken welke naam het kindje zal krijgen. Het wordt een meisje en zeer waarschijnlijk wordt Diana een van haar vele namen, als we de Britse wedkantoren mogen geloven. Bij wedkantoor William Hill staat de naam van de moeder van Harry en zijn broer William bovenaan de lijst. Voor elke ingezette pond krijg je er vier terug, mocht de baby Diana gaan heten.

Mocht de baby toch een jongen blijken te zijn, dat zijn de namen Albert, Arthur en James populair bij de gokkers.