Volledig scherm
© Getty Images

Meghan Markle met zwangerschapsverlof

Meghan Markle (37) heeft geen verplichtingen meer in haar officiële agenda staan, wat erop duidt dat de hertogin van Sussex met zwangerschapsverlof is gegaan.

Net als alle vrouwen krijgt ook Meghan een tijdje rust voor ze binnenkort haar eerst kindje op de wereld zet. Dat betekent echter niet dat het nu al tijd is om helemaal met de voetjes omhoog te gaan zitten. ,,Ze heeft nog wel afspraken gepland die zich niet voor de camera’s afspelen’’, zeggen insiders tegen Britse media. ,,Het publieke gedeelte van haar job is echter wel afgelopen.’’

Meghan werd afgelopen maandag voor het laatst in het openbaar gezien, toen ze met prins Harry Commonwealth Day vierde in Westminster Abbey. Kensington Palace heeft de datum waarop de baby wordt verwacht nooit gecommuniceerd, maar verwacht wordt dat Meghan over ongeveer een maand hoopt te bevallen.

  1. Freek over Boekenbalrel: Ik hoop dat mijn boodschap over Baudet uitgedragen wordt

    Freek over Boekenbal­rel: Ik hoop dat mijn boodschap over Baudet uitgedra­gen wordt

    Freek de Jonge (74) heeft geen seconde wakker gelegen van de door hem veroorzaakte opschudding, gisteravond bij de opening van het Boekenbal in Amsterdam. Hij eiste luidkeels schreeuwend van het publiek een statement over de overwinningsspeech van Forum voor Democratie-voorman Thierry Baudet. ,,Juist de groep die in de zaal zat, moet zich verzetten tegen deze elitaire politieke beweging’’, zegt de cabaretier the day after tegen deze site.