Volledig scherm
© Getty Images

Meghan Markle met zwangerschapsverlof

Meghan Markle (37) heeft geen verplichtingen meer in haar officiële agenda staan, wat erop duidt dat de hertogin van Sussex met zwangerschapsverlof is gegaan.

Net als alle vrouwen krijgt ook Meghan een tijdje rust voor ze binnenkort haar eerst kindje op de wereld zet. Dat betekent echter niet dat het nu al tijd is om helemaal met de voetjes omhoog te gaan zitten. ,,Ze heeft nog wel afspraken gepland die zich niet voor de camera’s afspelen’’, zeggen insiders tegen Britse media. ,,Het publieke gedeelte van haar job is echter wel afgelopen.’’

Meghan werd afgelopen maandag voor het laatst in het openbaar gezien, toen ze met prins Harry Commonwealth Day vierde in Westminster Abbey. Kensington Palace heeft de datum waarop de baby wordt verwacht nooit gecommuniceerd, maar verwacht wordt dat Meghan over ongeveer een maand hoopt te bevallen.

  1. Hoe twee 70+’ers een hit scoren met een show waarmee Linda het niet lukte

    Hoe twee 70+’ers een hit scoren met een show waarmee Linda het niet lukte

    In een zomerperiode waarin traditioneel minder televisie wordt gekeken, stemmen alweer een week tussen de 1,2 en 1,4 miljoen mensen dagelijks op De Slimste Mens af op NPO 2. De quiz met Philips Freriks en Maarten van Rossem is bijna dagelijks na het Achtuurjournaal het best bekeken programma. Zo ook gisteravond toen 1,4 miljoen kijkers naar de 74-jarige quizmaster en het 75-jarige jurylid besloten te kijken op hun vrijdagavond.