Volledig scherm
© EPA

Melania Trump maakt indruk in Japan met ‘ansichtkaart jurk’

First Lady Melania Trump (49) scoort op modegebied punten met de outfit die ze heeft gedragen tijdens haar aankomst gisteren op het vliegveld van Tokio, Japan. Melania selecteerde een zijden jurk van Calvin Klein, waarop verschillende briefkaarten zijn afgedrukt.

Melania Trump liet zich, tijdens haar vertrek in Washington D.C. en aankomst in Japan, van verschillende kanten fotograferen in de zogenoemde overhemdjurk. Op de witte robe - tot net over de knie en met lange mouw - zijn afbeeldingen te zien van de zonnige Amerikaanse West Coast. De vrouw van president Trump combineerde haar look met een smal leren riempje en pumps van Christian Louboutin.

Volgens verschillende modesites zag Melania er, ook na een vlucht van 16 uur, nog fris uit. Wie haar graag kopieert, moet diep in de buidel tasten. De originele prijs van de jurk is 3.900 dollar. Matchesfashion.com verkoopt hem voor de helft van de prijs.

Het koppel Trump is in Japan om daar morgen de handelsbetrekkingen te bespreken. De VS zitten midden in een handelsoorlog met China, maar ook met Japan en de EU groeien spanningen. Trump zal als eerste buitenlandse staatshoofd een ontmoeting hebben met de eerder deze maand aangetreden keizer Naruhito. Eerder verklaarde Trump vereerd te zijn met die ontmoeting.

Volledig scherm
De Trumps arriveren op het vliegveld Haneda in Tokio. © AFP
Volledig scherm
© REUTERS
Volledig scherm
Vlak voor vertrek vanaf het Witte Huis, op 24 mei. © EPA
Volledig scherm
© AP

Poll

Als mijn partner vreemdgaat, is relatie einde verhaal

Als mijn partner vreemdgaat, is relatie einde verhaal

  • Eens, een scheve schaats is niet te vergeven. (56%)
  • Oneens, zo'n uitstapje kan je samen overwinnen. (44%)
12010 stemmen