Depay speelt in Frankrijk voor Olympique Lyon
Volledig scherm
Depay speelt in Frankrijk voor Olympique Lyon © AFP

Memphis Depay poseert met tijger en wordt slecht voorbeeld genoemd: ‘Hier zit dierenleed achter’

updateVoetballer Memphis Depay heeft zich de woede van dierenwelzijnsorganisatie World Animal Protection én zijn instagramvolgers op de hals gehaald door te poseren met een lijger, een kruising tussen een mannetjesleeuw en een vrouwtjestijger. Depay, aanvaller bij de Franse club Olympique Lyonnais, vroeg zich doodleuk af wat er gebeurt ‘als een leeuw poseert met een lijger’.

 1. Trouwe Lowlandsgangers krijgen voorrang bij volgende kaartverkoop

  Trouwe Lowlands­gan­gers krijgen voorrang bij volgende kaartver­koop

  Mensen die voor de afgelaste editie van Lowlands een kaartje hadden gekocht, krijgen voorrang bij de volgende verkoop. Dat laat de organisatie weten in een mail aan alle kaarthouders. Het demissionaire kabinet verlengde begin deze week het verbod op meerdaagse festivals van 14 augustus tot en met 3 september. Met die nieuwe maatregelen moest ook Lowlands, dat van 20 tot en met 22 augustus zou plaatsvinden, worden afgelast.
 2. Gemiste hint zorgt voor hilariteit bij kijkers: ‘Massageo­lie, wat moet ik daarmee?’
  B&B vol liefde

  Gemiste hint zorgt voor hilariteit bij kijkers: ‘Massageo­lie, wat moet ik daarmee?’

  Een ongemakkelijk gesprek tussen Bert en Romana heeft gisteravond voor hilariteit gezorgd bij kijkers van B&B vol liefde. Toen de twee samen waren overgebleven in de Franse bed and breakfast van Bert, informeerde Romana of hij misschien massageolie in huis had. Haar bedoeling lag voor de hand, maar Bert tastte voor het oog van 846.000 kijkers in het duister. ,,Wat moet ik daarmee doen dan?’’