Volledig scherm
PREMIUM
Oprichters Mirella Mulder en Maurice van der Ven van stichting Kinderen van de Voedselbank zijn maar wat blij met de donatie van metalband Metallica die hen te wachten staat. © Raphael Drent

Metallica geeft gul aan stichting Kinderen van de Voedselbank in Dodewaard

‘Metallica’ is een naam die je niet elke dag op je bankafschrift ziet staan, maar bij stichting Kinderen van de Voedselbank gaat het toch echt gebeuren. De metalband treedt 11 juni op in de Johan Cruijff ArenA en doneert een deel van de kaartopbrengst aan de Dodewaardse organisatie.

Voorzitter van het stichtingsbestuur Maurice van der Ven keek vreemd op toen hij ineens een mailtje kreeg met de mededeling dat de wereldwijd bekende band voor zijn stichting had gekozen.

 ,,Ze hebben zelf een foundation, All Within My Hands’’, weet Van der Ven. Daarmee ondersteunt de band ‘cruciale lokale initiatieven’ overal ter wereld. 

  1. Bijna 5000 mensen bellen over eenzaamheid na uitzending Omroep Max

    Bijna 5000 mensen bellen over eenzaam­heid na uitzending Omroep Max

    De live-uitzending van Een tegen Eenzaamheid, woensdag bij Omroep Max, heeft een flinke impact gehad. Bijna 5000 mensen besloten in anderhalf uur tijd de telefoon te pakken en te bellen naar het belpanel. Het was zelfs zo druk dat niet iedereen erdoor kwam en contact kreeg. De gesprekken zorgden voor heftige, ontroerende en soms ook hoopvolle verhalen, zo vertelt Dorine Kettenes van de Luisterlijn. ,,Een man belde op dat hij wel een maatje wilde zijn.”

Poll

Als mijn partner vreemdgaat, is relatie einde verhaal

Als mijn partner vreemdgaat, is relatie einde verhaal

  • Eens, een scheve schaats is niet te vergeven. (56%)
  • Oneens, zo'n uitstapje kan je samen overwinnen. (44%)
13259 stemmen