Volledig scherm
© EPA

Metropolitan Opera New York ontslaat artistiek directeur wegens misbruik

The Metropolitan Opera in New York heeft oud-dirigent James Levine (74) ontslagen na beschuldigingen van seksuele intimidatie. Het orkest maakte bekend dat het na onderzoek bewijs had verkregen van intimidatie door Levine die in december door het gezelschap werd geschorst.

Levine was al met pensioen als dirigent maar was nog wel actief als artistiek directeur van een programma voor jonge musici. In december werd bekend dat de wereldberoemde operadirigent jarenlang een minderjarige jongen zou hebben misbruikt. Later kwamen meer beschuldigingen van seksuele intimidatie tussen 1960 en 1980. De maestro was veertig jaar verbonden aan de Metropolitan Opera, waarin hij 2500 voorstellingen dirigeerde.

  1. Echtgenoot fotografeert Emily Ratajkowski bloot in bungalow

    Echtgenoot fotografeert Emily Ratajkowski bloot in bungalow

    Heaven Knows What-acteur Sebastian Bear-McClard heeft zijn kersverse echtgenote, het Amerikaanse supermodel Emily Ratajkowski (26), op pikante wijze gefotografeerd tijdens een vakantie in een zonnig oord. Het stel had een fraaie bungalow met veel privacy gehuurd en daar maakte Sebastian enkele kiekjes van zijn naakte zonnende vrouw. De beauty was zó tevreden over het eindresultaat, dat ze de beelden vandaag op Instagram zette.