Volledig scherm
Prins Albert II van Monaco.

Mexicaanse presentatrice: Prins Albert wilde het bed met mij delen

Prins Albert II van Monaco ligt flink onder vuur nadat twee Mexicaanse presentatrices hem hebben beschuldigd van seksuele avances in een luxe hotel in Stockholm. Volgens een van hen, Montserrat Oliver, bleef Albert maar op haar deur kloppen, omdat hij het bed met haar wilde delen.

Volgens het Duitse blad Bunte bespraken de twee dames het incident in hun talkshow. Het duo beweert dat het echt om prins Albert gaat. ,,Zijn argument voor seks was dat hij heel mooie kinderen maakt”, verklaarde Oliver.

De presentatrices schakelden de hulp van de receptie in, waarna de politie poolshoogte kwam nemen. ,,Maar toen ze eenmaal zagen om wie het ging, wilden ze hem niet meenemen”, beweerde Oliver.

 Buitenechtelijk

Prins Albert II heeft twee buitenechtelijke kinderen, van vóór zijn huwelijk met de 20 jaar jongere Charlène. Nadat hij zijn vader opvolgde, bleef het op buitenechtelijk vlak lange tijd stil rondom de prins. Het Monegaskische hof heeft nog niet gereageerd op de aantijgingen.

  1. Lady Gaga laat vocalen ongestoord schitteren in Ziggo Dome
    PREMIUM
    recensie

    Lady Gaga laat vocalen ongestoord schitteren in Ziggo Dome

    Wanneer een groot artiest een concert aflast, is het begrijpelijk dat je als fan schakelt tussen begrip en teleurstelling. Maar soms kan het niet anders of het begrip overheerst, zoals voor Lady Gaga: ze kampt met chronische pijnklachten en is daar openhartig over in de media. Toch was het desondanks een zure appel dat ze daardoor vorig jaar een deel van haar wereldtour moest aflasten, waaronder die op 3 oktober in de Ziggo Dome. Achteraf is het maar goed dat Gaga haar krachten gespaard heeft, want tijdens de herkansing, gisteren in de Ziggo Dome, knalde ze precies zoals je zou hopen. Haar laatste album, het meer persoonlijke Joanne uit 2016, doet automatisch een wat ingetogener, uitgekleder optreden verwachten, maar niets is minder waar: Gaga trakteerde de fans op een gulle, vurig uitgevoerde dwarsdoorsnede van haar werk, en wist daarbij vrijwel alle hits en favorieten uit haar roze cowboyhoed te toveren. Roze cowboyglítterhoed, welteverstaan, blijkt wanneer ze vanaf een bewegend podium de hoogte in wordt gestuwd terwijl ze het pompende Diamond Heart inzet: een ideale setopener, maar desondanks een wat vreemd ondergewaardeerd Gaga-lied. Het is zo’n nummer waar ze haar stem lekker vinnig weet te laten scheuren, iets wat ze ook doet tijdens een opzwepend A-YO, geflankeerd door in simpel zwart gestoken dansers.