Volledig scherm
© ANP Kippa

Michael van der Plas zet feestcafé Torremolinos te koop

Michael van der Plas doet afstand van zijn feestcafé Voom Voom in het Spaanse Torremolinos. Nu hij zich in Scheveningen vestigt met zijn vriendin Naomi zoekt hij voor de bar-disco aan de Costa del Sol een nieuwe eigenaar. 

,,Ter overname. Het gezelligste en bekendste café van de Costa del Sol", schrijft Michael op Instagram. Het feestcafé stond in 2016 centraal in de realityserie Samantha en Michael enkeltje Torremolinos, die werd uitgezonden op RTL 5. Hierin was te zien hoe Michael met zijn toenmalige vrouw Samantha (Barbie) naar Spanje vertrok om daar een horecazaak te openen. Aan het einde van het seizoen besloot Samantha terug te keren naar Nederland.

Michael hield de zaak aan, maar na de scheiding in 2017 en de zelfmoordpogingen van Samantha, komt hij terug naar Nederland om voor de kinderen te zorgen. Hij gaat met zijn vriendin Naomi en zijn twee kinderen in Scheveningen wonen. Naomi schreef onlangs op Instagram: ,,Wij hebben een huisje en zijn er druk in bezig maar word met het uur verliefder op ons huis. Na veertien maanden lang samen uit onze koffer te hebben geleefd komt dan eindelijk de rust weer terug in ons leven en kunnen we vanaf nu weer verder gaan bouwen aan onze toekomst.”

Samantha de Jong verbleef vorig jaar enkele maanden in een afkickkliniek in Schotland. Ze heeft volgens eigen zeggen definitief afscheid genomen van haar alterego Barbie en wil voortaan, buiten de schijnwerpers, met haar kinderen een zo normaal mogelijk leven leiden.