Volledig scherm
© ANP Kippa

Michael van der Plas zet feestcafé Torremolinos te koop

Michael van der Plas doet afstand van zijn feestcafé Voom Voom in het Spaanse Torremolinos. Nu hij zich in Scheveningen vestigt met zijn vriendin Naomi zoekt hij voor de bar-disco aan de Costa del Sol een nieuwe eigenaar. 

,,Ter overname. Het gezelligste en bekendste café van de Costa del Sol", schrijft Michael op Instagram. Het feestcafé stond in 2016 centraal in de realityserie Samantha en Michael enkeltje Torremolinos, die werd uitgezonden op RTL 5. Hierin was te zien hoe Michael met zijn toenmalige vrouw Samantha (Barbie) naar Spanje vertrok om daar een horecazaak te openen. Aan het einde van het seizoen besloot Samantha terug te keren naar Nederland.

Michael hield de zaak aan, maar na de scheiding in 2017 en de zelfmoordpogingen van Samantha, komt hij terug naar Nederland om voor de kinderen te zorgen. Hij gaat met zijn vriendin Naomi en zijn twee kinderen in Scheveningen wonen. Naomi schreef onlangs op Instagram: ,,Wij hebben een huisje en zijn er druk in bezig maar word met het uur verliefder op ons huis. Na veertien maanden lang samen uit onze koffer te hebben geleefd komt dan eindelijk de rust weer terug in ons leven en kunnen we vanaf nu weer verder gaan bouwen aan onze toekomst.”

Samantha de Jong verbleef vorig jaar enkele maanden in een afkickkliniek in Schotland. Ze heeft volgens eigen zeggen definitief afscheid genomen van haar alterego Barbie en wil voortaan, buiten de schijnwerpers, met haar kinderen een zo normaal mogelijk leven leiden. 

Een foto die is geplaatst door null (@michaelvanderplas) op

Een foto die is geplaatst door null (@michaelvanderplas) op

  1. Stylist Chiel Harten in elkaar geslagen en beroofd

    Stylist Chiel Harten in elkaar geslagen en beroofd

    De Rotterdamse tv-persoonlijkheid Chiel Harten is gisterochtend in Amsterdam mishandeld en beroofd. Chiel deelt een foto van zijn gehavende gezicht en doet in een uitgebreid bericht op Facebook zijn verhaal. Hij hoopt daarmee massaal aandacht te creëren voor dit soort gebeurtenissen. ‘Mijn maatje probeerde de vier jongens nog aan de kant te duwen, op dat moment renden ze lachend weg en riepen ze: ‘GAYS EASY!’’, zo schrijft Chiel, die nu met een hersenschudding en een gebroken neus kampt.
  2. Vader Anna Nooshin overleden: Ik had gehoopt je nog een keer te zien

    Vader Anna Nooshin overleden: Ik had gehoopt je nog een keer te zien

    Anna Nooshin heeft gisteren in een emotioneel bericht op Instagram laten weten dat haar vader is overleden. De 32-jarige vlogster wist dat er een dag zou komen dat hij haar zou verlaten, maar nu het moment daar echt is heeft ze het er moeilijk mee. ‘Toch had ik stiekem gehoopt je nog een keer te mogen zien of te vasthouden. Ondanks het verleden en de afstand tussen ons besef ik me nu hoeveel ik op je lijk, hoeveel ik je heb gemist en hoeveel ik je nog ga missen.’