Mika neemt wraak op Paul de Leeuw met verrassingsduet

VideoPaul de Leeuw heeft dinsdagavond een verrassingsduet gezongen met Mika in de Heineken Music Hall. Een nietsvermoedende De Leeuw zat rustig in de zaal voor het concert van de flamboyante zanger, toen die hem ineens op het podium haalde. Fans gingen uit hun dak terwijl Mika naar eigen zeggen wraak nam voor de bierdouche die hij onlangs kreeg in Pauls nieuwe programma Kun Je Het Al Zien. ,,Hij is grof en hij flikt me geintjes, maar hij is mijn vriend.''

Mika en Paul hebben een bijzondere vriendschap sinds de wereldster in 2012 meermaals te gast was in programma's van De Leeuw. Het BNN-Vara-icoon wilde dan ook per se dat de Brits-Libanese zanger optrad in de eerste aflevering van zijn nieuwe zondagavondshow. Mika moest dus ook geloven aan het eindspel, waarin hij bier over zich heen kreeg en op zijn beurt Paul mocht bespuiten met mayonaise.

Mika, altijd gehuld in peperdure kleding van Valentino en schoenen van Christian Louboutin, had tijdens zijn concert dus nog een appeltje met de presentator te schillen. Duidelijk overvallen betrad De Leeuw het podium, waar hij eerst een paar grappen om zijn oren kreeg over zijn 'simpele' kleding. Daarna brachten de twee een deels Nederlandse versie van Mika's hit Stardust ten gehore, zoals het duo onlangs ook op tv deed.

Toen Paul - die met het publiek ook nog een stukje van zijn klassieker Ik Heb Je Lief zong - van de bühne was vertrokken, liet Mika zijn hart spreken over de hechte vrienschap. ,,Er zijn veel monsters in deze business. Maar als iemand een grote persoonlijkheid heeft en gek doet, maar dat wel allemaal echt is, is diegene juist geen monster. Daarom is Paul de Leeuw zo goed.''

  1. Woede en verbazing bij laatste kampvuur, Thomas ‘herinnert zich helemaal niks’ van eigen uitspraken
    Temptation Island

    Woede en verbazing bij laatste kampvuur, Thomas ‘herinnert zich helemaal niks’ van eigen uitspraken

    Eindelijk was het dan zover voor de stellen van Temptation Island VIPS. Na twaalf dagen de ultieme verleiding te zijn aangegaan, werden zij deze aflevering eindelijk weer herenigd met hun partner. Maar dat verliep minder romantisch dan zij op dag één waarschijnlijk hadden verwacht. Bij Damian en Shirley liepen de gemoederen zelfs zo hoog op, dat ze niet eens meer in hetzelfde busje naar het vliegveld konden worden vervoerd.