Mika neemt wraak op Paul de Leeuw met verrassingsduet

VideoPaul de Leeuw heeft dinsdagavond een verrassingsduet gezongen met Mika in de Heineken Music Hall. Een nietsvermoedende De Leeuw zat rustig in de zaal voor het concert van de flamboyante zanger, toen die hem ineens op het podium haalde. Fans gingen uit hun dak terwijl Mika naar eigen zeggen wraak nam voor de bierdouche die hij onlangs kreeg in Pauls nieuwe programma Kun Je Het Al Zien. ,,Hij is grof en hij flikt me geintjes, maar hij is mijn vriend.''

Mika en Paul hebben een bijzondere vriendschap sinds de wereldster in 2012 meermaals te gast was in programma's van De Leeuw. Het BNN-Vara-icoon wilde dan ook per se dat de Brits-Libanese zanger optrad in de eerste aflevering van zijn nieuwe zondagavondshow. Mika moest dus ook geloven aan het eindspel, waarin hij bier over zich heen kreeg en op zijn beurt Paul mocht bespuiten met mayonaise.

Mika, altijd gehuld in peperdure kleding van Valentino en schoenen van Christian Louboutin, had tijdens zijn concert dus nog een appeltje met de presentator te schillen. Duidelijk overvallen betrad De Leeuw het podium, waar hij eerst een paar grappen om zijn oren kreeg over zijn 'simpele' kleding. Daarna brachten de twee een deels Nederlandse versie van Mika's hit Stardust ten gehore, zoals het duo onlangs ook op tv deed.

Toen Paul - die met het publiek ook nog een stukje van zijn klassieker Ik Heb Je Lief zong - van de bühne was vertrokken, liet Mika zijn hart spreken over de hechte vrienschap. ,,Er zijn veel monsters in deze business. Maar als iemand een grote persoonlijkheid heeft en gek doet, maar dat wel allemaal echt is, is diegene juist geen monster. Daarom is Paul de Leeuw zo goed.''

 1. Presentatrice maakt prins George (6) belachelijk vanwege balletlessen, kijkers woest

  Presenta­tri­ce maakt prins George (6) belache­lijk vanwege balletles­sen, kijkers woest

  Good Morning America-presentatrice Lara Spencer (50) heeft zich de woede van duizenden kijkers op de hals gehaald na het publiekelijk belachelijk maken van prins George, de derde in lijn voor de Britse troonopvolging. Spencer barstte gisteravond in lachen uit toen ze onthulde dat de 6-jarige zoon van William en Kate Middleton balletlessen gaat volgen. ,,Jongetjes uitlachen omdat ze dansen, dat is zo triest!”
 2. Hele nacht én dag in de rij voor concert in Ziggo Dome: dit zijn de Ariana Grande-diehards
  FOTOSERIE

  Hele nacht én dag in de rij voor concert in Ziggo Dome: dit zijn de Ariana Gran­de-die­hards

  Ariana Grande treedt vanavond, morgen én 11 september op in de Ziggo Dome. De fans kunnen haast niet wachten. Voornamelijk jongeren, afkomstig uit Nederland, maar ook uit Duitsland en Italië zitten, liggen en staan al sinds de vroege uurtjes massaal voor de deur van de concerthal in Zuidoost. De deuren gaan pas om 18.30 uur open, maar vannacht lagen er al enkele die-hards voor de deur.