Volledig scherm
Liam Hemsworth en Miley Cyrus. © AFP

Miley Cyrus krijgt na scheiding volledige voogdij over 15 huisdieren

Liam Hemsworth en Miley Cyrus hebben dan misschien samen geen kinderen uit hun huwelijk dat nog geen jaar duurde, ze delen wel vijftien huisdieren. Hoewel een woordvoerder kort na de bekendmaking van de breuk twee weken geleden nog zei dat ze samen voor de beesten zouden blijven zorgen, gaat de volledige voogdij tóch naar Miley. Dat meldt TMZ.

Het grootste deel van de dieren werd op initiatief van de zangeres geadopteerd en de acteur zou daarom vinden dat de dieren bij haar moeten blijven wonen. Het gaat om zeven honden, twee paarden, twee pony’s, drie katten en een varken.

Liam en Miley maakten twee weken geleden bekend te gaan scheiden na een huwelijk van nog geen jaar. Wel hadden ze al tien jaar een knipperlichtrelatie. De zangeres werd kort daarna alweer zoenend gespot met Kaitlynn Carter, haar vermeende nieuwe liefde. Haar zoen wakkerde geruchten aan dat het huwelijk was gestrand omdat ze was vreemdgegaan. Dit ontkende Miley donderdag in een reeks tweets.

  1. Britt Dekker beschuldigt jury kookshow van cokegebruik: ‘Oh nee, toch poedersuiker’

    Britt Dekker beschul­digt jury kookshow van cokege­bruik: ‘Oh nee, toch poedersui­ker’

    Britt Dekker heeft vanochtend met haar uitspraken in de 538 Ochtendshow van Frank Dane voor flink wat verwarring gezorgd. Ze vertelde dat ze twee juryleden van het programma Superstar Chef coke had zien gebruiken op het toilet. Toen die uitspraken opgepakt werden door landelijke media, trok ze haar keutel weer in. ‘Het was waarschijnlijk poedersuiker of bakmeel ofzo’, schrijft ze in haar Instagram-stories.