Volledig scherm
Sanchez ligt ook in scheiding. © BRUNO PRESS

‘Miljardair Jeff Bezos na kostbare scheiding alweer happy met nieuwslezeres’

Het lijkt er sterk op dat Amazon-topman Jeff Bezos (54) een dag na de aankondiging van zijn scheiding alweer gelukkig is in de liefde. Volgens Amerikaanse media datet Bezos met de 49-jarige Lauren Sanchez, voormalig nieuwslezeres van Good Day LA.

People meldt dat de twee elkaar de afgelopen maanden regelmatig hebben gezien. ,,Het begon spontaan op wat feestjes. Inmiddels heeft hij haar vriendinnen ontmoet en lijkt het echt serieus te worden’’, laat een bron weten. Niet geheel toevallig ligt ook Lauren in scheiding. Zij was 13 jaar getrouwd met Hollywood-manager Patrick Whitesell en kreeg met hem twee kinderen. Uit een vorige relatie kreeg ze zoon Nikko.

Ook The New York Post en National Enquirer zeggen bewijs te hebben dat de steenrijke Bezos niet langer single is. Met zijn date zou hij romantische weekendjes weg in zijn privéjet en limousines hebben gepland.

Volledig scherm
Jeff en MacKenzie © REUTERS

Bezos, op papier de rijkste persoon te wereld, en zijn vrouw MacKenzie (48) gooiden gisteren een gezamenlijke verklaring op Twitter waarin ze lieten weten dat ze ‘na een lange periode van liefdevolle verkenning en proefscheiding’ hebben besloten door te gaan als vrienden. Het stel ontmoette elkaar toen ze samenwerkten voor hedgefonds D.E. Shaw. In 1994, een jaar na hun huwelijk, richtte Bezos Amazon op. ,,Als we hadden geweten dat we na 25 jaar zouden scheiden, zouden we het zo weer doen’’, benadrukten ze.

Omdat ze in gemeenschap van goederen trouwde, heeft MacKenzie recht op helft van het vermogen van haar ex-man. Als het werkelijk gaat om de bijna 80 miljard dollar waar ze recht op heeft, wordt ze in één klap de rijkste vrouw ter wereld. Het is nog niet duidelijk waarop hun vier kinderen recht hebben. Jeff Bezos is goed voor een vermogen van maar liefst 137,2 miljard. 

 1. Beau krijgt geen toestemming voor AZC Inside: ‘Belachelijk’

  Beau krijgt geen toestem­ming voor AZC Inside: ‘Belache­lijk’

  Beau van Erven Dorens (48) keert morgenavond terug met een nieuwe maatschappelijk geëngageerd programma, De Sleutel bij RTL4. Daarin volgt hij vijf daklozen, verdeeld over heel Nederland. ,,Dat gaat nog altijd verder dan televisie maken. Hier kun je met enige hulp al zó veel bereiken. Vergis je niet, het daklozenprobleem in Nederland wordt alleen maar groter”, aldus de presentator die elke avond te zien is met zijn talkshow Beau.
 2. Visuele krachttoer trekt onbegrijpelijk script Bowie-musical recht
  PREMIUM

  Visuele krachttoer trekt onbegrijpe­lijk script Bo­wie-musical recht

  Natuurlijk, de geest van David Bowie zweeft door de zaal. Daarvoor is de grote portretfoto die na de slotscène van Lazarus wordt getoond, niet nodig. De musical eindigt met zijn meest iconische lied Heroes en begint met de song waarin hij – toentertijd nog door vrijwel niemand begrepen – zijn naderende afscheid van de aarde aankondigt. Het is het titelnummer van de voorstelling met als opening de kippenvelregel: Look up here, I’m in heaven.