Miljoen streams in één dag voor Ronnie Flex en Famke Louise

VideoWat krijg je als twee van de populairste artiesten van dit moment een duet opnemen? Precies, een kneiter van een hit. Het nummer Fan, een samenwerking tussen rapper Ronnie Flex en voormalig vlogger Famke Louise, werd volgens het tweetal binnen één dag een miljoen keer gestreamd. ,,Fan van jullie'', bedankt Famke Louise haar volgers op Instagram.

De verwachtingen rond het bij voorbaat al spraakmakende nummer waren hooggespannen sinds Ronnie eind januari een voorproefje deelde op Instagram. De 25-jarige rapper, die eigenlijk Ronell Langston Plasschaert heet, wist toen al zeker dat de track een succes zou worden.

Hij was lyrisch over rijzende ster Famke Louise (19), die hem had opgezocht in de privékliniek waar hij afkickte van zijn wietverslaving. ,,Famke heeft die shit gekilled'', schreef hij. ,,Ik vind het ook echt chill om met haar te werken omdat we allebei geen pro zangers zijn.'' Van dat laatste is op het afgelopen nacht gelanceerde resultaat overigens niets te horen; dankzij hulp van de computer met zogenoemde autotune klinkt het gezang van het duo loepzuiver.

De clip van het nummer is met ruim 480.000 views binnen één dag ook een hit te noemen. In de video is niet alleen een in bikini gehulde Famke Louise te zien, maar ook een parodie op de clip van Bound 2 van de Amerikaanse rapper Kanye West. In het origineel hebben Kanye en zijn vrouw, realityster Kim Kardashian, het erg gezellig op een motor. In de Nederlandse versie ligt Famke Louise - die in het echt Famke Meijer heet - gewillig op een ronkende tweewieler, met Ronnie tussen haar benen.

Volledig scherm
Ronnie en Famke in de clip. © YouTube TopNotch

Hit na hit

Ronnie lijkt de hits overigens aan elkaar te rijgen. Zo staat hij al wekenlang in de downloadlijsten met Blijf Bij Mij, een duet met Maan. Ook One Time, opgenomen met SFB, doet het goed. Oud-beautyvlogger Famke Louise is vooral bekend van Op Me Monnie, haar debuutsingle die binnen korte tijd een miljoen keer werd bekeken op YouTube.

Famke Louise, zelf vaak slachtoffer van online pesterijen, raakte onlangs nog in opspraak nadat een filmpje was opgedoken waarin te zien was hoe ze een enigszins volslanke vrouw uitlachte. Famke was op dat moment nota bene te zien in een anti-pestcampagne van provider Tele2.

Volledig scherm
De versie van Kim en Kanye. © YouTube KanyeWestVEVO

1 MILLIE STREAMS IN NOG NIET 1 DAG. #FAN VAN JULLIE! ❤

17.9K vind-ik-leuks, 718 reacties - Famke Louise (@famkelouise_) op Instagram: '1 MILLIE STREAMS IN NOG NIET 1 DAG. #FAN VAN JULLIE! ❤'

1 MILLIE STREAMS IN NOG NIET 1 DAG. JE KAN ALLES WORDEN WAT JE WILT & ALS JE HATER BENT HAD JE NIET ZOVEEL MOETEN KLIKKEN.. @bizzey JE KRIJGT 2 BARKI VAN ME DM JE REK NR❤

25.7k Likes, 388 Comments - Nori (@ronnieflex010) on Instagram: "1 MILLIE STREAMS IN NOG NIET 1 DAG. JE KAN ALLES WORDEN WAT JE WILT & ALS JE HATER BENT HAD JE NIET..."

  1. Bijna 5000 mensen bellen over eenzaamheid na uitzending Omroep Max

    Bijna 5000 mensen bellen over eenzaam­heid na uitzending Omroep Max

    De live-uitzending van Een tegen Eenzaamheid, woensdag bij Omroep Max, heeft een flinke impact gehad. Bijna 5000 mensen besloten in anderhalf uur tijd de telefoon te pakken en te bellen naar het belpanel. Het was zelfs zo druk dat niet iedereen erdoor kwam en contact kreeg. De gesprekken zorgden voor heftige, ontroerende en soms ook hoopvolle verhalen, zo vertelt Dorine Kettenes van de Luisterlijn. ,,Een man belde op dat hij wel een maatje wilde zijn.”

Poll

Als mijn partner vreemdgaat, is relatie einde verhaal

Als mijn partner vreemdgaat, is relatie einde verhaal

  • Eens, een scheve schaats is niet te vergeven. (56%)
  • Oneens, zo'n uitstapje kan je samen overwinnen. (44%)
13237 stemmen