Volledig scherm
Miljuschka Witzenhausen © ANP Kippa

Miljuschka fluistert vriend toe en zieke Tooske toch naar première

ShowbytesKorte updates van de sterren op sociale media – wij smullen ervan. In de rubriek Showbytes struint de showredactie het web af voor de gekste, mooiste en opvallendste posts van bekend Nederland. Dit artikel wordt gedurende de dag vernieuwd.

Roxeanne Hazes en zoontje Fender brachten vandaag een bezoekje aan de kinderboerderij en keken hun ogen uit.

Tooske Ragas heeft dan wel koorts, toch is ze gewoon aanwezig bij de première van de cabaretvoorstelling van Gerard Cox.

DJ Tony Junior is naar eigen zeggen versleten. Gelukkig staat hem een twaalf uur durende vlucht te wachten zodat hij kan uitrusten.

Wat fluistert Miljuschka Witzenhausen in het oor van haar partner? Voor ons een vraag, voor haar een weet.

Guus, het Friese paard van Nicolette Kluijver, wordt vandaag verwend met slobber: een speciaal papje voor paarden dat als een echte traktatie wordt gezien.

Zanger Tommie Christiaan deed een fotoshoot met zijn grote liefde en deelt het resultaat op Instagram. ‘Toen we deden alsof we een Levi's-koppel waren', grapt hij.

Een groen, kek winterjasje en een warme sweater: de zwangere actrice Eva van de Wijdeven geniet vandaag van een dagje in het park.

Monique Westenberg brengt vandaag een ode aan haar oma Corrie. ‘She completes me',  luidt een deel van de songtekst van het lied Nothing Really Matters van Mr. Probz.

Jan Versteegh wilde een beautyvlog opnemen voor zijn trouwe fans, maar dat plan viel in duigen. ‘Totaal mislukt', laat de presentator weten bij een foto met twee komkommers op zijn ogen.

Art Rooijakkers doet niet aan ‘everyday I'm shuffling', maar wél aan schoffeling.

Volgens Amanda Balk is zelfvertrouwen het mooiste dat een vrouw kan dragen.

Kersverse papa Danny Froger maakt er een luie zondag van met zijn 'grote, kleine meid’ Fallon.

Poll

Wie moet Expeditie Robinson winnen?

Wie moet Expeditie Robinson winnen?

  • Eva Cleven (22%)
  • Hugo Kennis (61%)
  • Shary-An Nivillac (17%)
12168 stemmen