Volledig scherm
Miljuschka Witzenhausen © BrunoPress

Miljuschka ging net te vaak over haar grens en Gaby sluit 2019 af met pikant kiekje

OudejaarsbytesKorte updates van de sterren op sociale media - wij smullen ervan. In de rubriek Showbytes struint de showredactie het web af voor de gekste, mooiste en opvallendste posts van bekend Nederland. Op de laatste dag van 2019 blikken de sterren massaal terug uit of kijken vooruit. Daarom speciale oudejaarsbytes. Dit artikel wordt gedurende de dag vernieuwd.

Met een uitdagend kiekje neemt presentatrice Miljuschka Witzenhausen afscheid van de jaren ‘10. Een periode waarin ze naar eigen zeggen net iets te vaak over haar grens is gegaan.

Sylvie Meis gaat het jaar uit, zoals we van haar gewend zijn. In bikini in de kustlijn.

Voor Daley Blind was 2019 een topjaar met zijn huwelijk en sportieve prestaties. Het jaar duurde echter net drie weken te lang. In die laatste periode werden er hartproblemen bij de voetballer ontdekt.

Bachelorette Gaby Blaaser is helemaal klaar voor 2020. Al staat ze er op dit pikante kiekje voor de tijd van het jaar wel erg frisjes bij.

Het is niet alleen oudjaarsdag voor Jan Smit. Hij is vandaag ook 34 geworden. En daarom staat hij er nog maar eens bij stil dat hij ‘de mooiste hobby op aarde heeft'.

Niet alleen Jan Smit wordt 34, maar ook een andere bekende Jan: Lingo-presentator Jan Versteegh. Hij viert dat met zijn ‘twee mooiste cadeautjes ooit'. 

Chantal Janzen blikt terug op een mooi jaar. Thuis ging alles goed, alleen op het werk was het af en toe té pittig.

Geen werkhoogtepunt dit jaar kan voor zanger/acteur Jim Bakkum tippen aan deze foto van zijn hoogzwangere vrouw.

‘Het leven is een achtbaan’, is de conclusie die cabaretier Jochem Myjer trekt na een aantal roerige jaren.

Actrice Anne-Marie Jung heeft een belangrijk advies voor 2020: ‘Let love rule’. Daarom toont ze haar ondergoed waarop staat ‘love'. 

Het was een hectisch jaar voor presentatrice Geraldine Kemper, met onder meer haar overstap naar RTL. Ze blikt terug op 2019 met een foto waarop ze volledig ontspannen was.

Minder op de telefoon en meer aandacht voor man en kinderen, dat is het goede voornemen dat presentatrice Leonie ter Braak deelt bij een foto die ze plaatst op Instagram. Hopelijk niet op het moment dat de kinderen aandacht wilden.