Volledig scherm
© ANP

Miljuschka houdt zichzelf voor de gek en ex Anna Nooshin reageert op verloving

showbytesKorte updates van de sterren op sociale media - wij smullen ervan. In de rubriek Showbytes struint de showredactie het web af voor de gekste, mooiste en opvallendste posts van bekend Nederland. Dit artikel wordt gedurende de dag vernieuwd.

Matthijs van Nieuwkerk trakteert zijn dochter Jet en goede vriendin op een lunch in hartje Parijs. De dames bestelden een verantwoorde salade, Matthijs combineert zijn wijntje liever met een pizza.

Miljuschka Witzenhausen mag er dan fantastisch uitzien, in werkelijkheid had ze een dramatische dag. Meer woorden wil ze er niet aan vuil maken.

Gordon mag na twee jaar afwezigheid op de bühne weer aan de slag in een zorginstelling en sneert ondertussen naar zijn 'valse stiefzuster’ Gerard Joling, door te laten weten dat hij toch echt degene is die de populaire Geer & Goor-series de nek heeft omgedraaid. Volgens Geer is Gordon dan weer voor ‘een zak geld’ naar Talpa gegaan.

Songfestivalkandidaat Duncan Laurence is 25 jaar geworden en heeft daarvoor een speciale ‘arcake’ laten ontwerpen. ,,Van jou houden betekent dikker worden’’, grapt een van zijn fans.

Tatjana Simic trok een fraaie combinatie uit de kast voor een etentje in Shanghai.

Katja Schuurman, haar dochtertje Sammie (8) en Sonja (Katja's moeder) stralen in de jubileumeditie van damesblad Libelle.

Bibi Breijman, de vriendin van Waylon, heeft hun dochtertje Teddy tussen een stapel beertjes gedrapeerd. Volgens Bibi zit ze na de geboorte van het meisje in een eeuwig durende ‘berenbubbel’.

Dit is Carice van Houten in 2003 toen ze nog verlegen was en zich verborg achter een dikke jas en twee pakjes sigaretten per dag. Op 11 juli 2006 is ze met dat gedrag gestopt, meldt de Game of Thrones-ster.

Danny Roumimper, de ex-vriend van modevlogster en Holland’s Next Top Model-presentatrice Anna Nooshin, heeft gereageerd op het nieuws dat Anna met succes ten huwelijk is gevraagd door haar nieuwe vriend Nassim Zeta. Anna en Danny waren tot eind 2018 13 jaar samen. ,,Ik heb altijd gezegd dat ik haar de wereld gun dan moet ik dit ook als mens respecteren”, aldus Danny.

Musicalster Antje Monteiro geniet nog even van de allerlaatste dag dat ze 49 jaar is.

Even wat gedachten met jullie delen ❤️ (hoe ouder hoe gekker 🤪)

73 Likes, 7 Comments - Antje Monteiro (@antjemonteiro) on Instagram: "Even wat gedachten met jullie delen ❤️ (hoe ouder hoe gekker 🤪)"

Actrice Georgina Verbaan kwam tijdens het uitmesten van haar zolder onderstaande jeugdfoto tegen. ,,Ik leek op André Hazes.”

En zangeres Lisa Loïs vindt dat ze vroeger primaatachtige trekjes had.

Levensliedzanger Tino Martin kon het niet laten. Hij moest en zou in de Ziggo Dome even poseren bij zijn eigen portret.

Douwe Bob trakteert zijn volgers op een schattige throwback van zijn hondje Tammy dat tegenwoordig niet meer in zijn hand past

Cabaretier Claudia de Breij realiseerde zich tijdens het tikken van een column dat ze nog steeds erg blij is met haar computerbril.

Kickbokser Rico Verhoeven had gisteren, op zijn dertigste verjaardag, zijn eerste motorrijles. Volgens zijn echtgenote Jacky Duchenne had hij daarna zo'n honger dat hij vlaaien en garnalen naar binnen werkte.

Klein maar fijn...heerlijk shrimpies gegeten🤣 en taart😜🙊🙊🤣 @ricoverhoeven Wat had je honger na je eerste motorrijles! 30 mops! Van harte!

1,603 Likes, 58 Comments - Jacky Duchenne (@jackyduchenne) on Instagram: "Klein maar fijn...heerlijk shrimpies gegeten🤣 en taart😜🙊🙊🤣 @ricoverhoeven Wat had je honger na je..."

Rechtop in de wind-zangeres Marga Bult zorgde gisteren voor lachende gezichten in een verpleeg- en verzorgingshuis.

Zo lag Jan Versteegh er vanmorgen bij in de tandartsstoel. Diagnose: één gaatje.

Oud-realityster en tegenwoordig mode-influencer Laura Ponticorvo meldt dat ze zelden kunstwimpers draagt.

In de Verenigde Staten was het gisteren nationale broers- en zussendag. Om die reden zet Emma (21), de dochter van Richard Krajicek en Daphne Deckers, haar 18-jarige broer Alec in de spotlights. Emma volgt momenteel een opleiding in Amerika.

Voormalig Eurovisiesongfestival-deelneemster Joan Franka maakt wereldkundig dat haar beha groter is dan haar hoofd.

Schaatsster Joy Beune (19) zou volgens de jongste, nog niet bevestigde geruchten een prille liefdesrelatie hebben met ploeggenoot Kjeld Nuis (29). Gisteren meldde Joy op Instagram, inclusief hartje, dat ‘elke blondine een bruinharig iemand verdient'. De haarkleur van Kjeld? Bruin! Kjeld zette in december een punt achter zijn relatie met Jill de Robles. De twee waren vijf jaar samen en zijn sinds september 2016 ouders van zoontje Jax.

Brandon, het zoontje van voormalig webcamgirl en seksspeeltjesondernemer Bobbi Eden en haar man Marc, weet wel raad met zijn speelgoedgitaartje.

Voormalig K3-zangeres Josje Huisman schreeuwt van de daken dat vandaag haar nieuwe single Laat Ze Maar is gelanceerd.

Wij waren alweer bijna vergeten dat RTL 4-presentatrice Caroline Tensen in 1994 nog een brunette was.

Gefeliciteerd! Jim Bakkum en zijn echtgenote Bettina Holwerda - ouders van drie jonge kinderen - hebben op de kop af twaalf jaar verkering.