Angela de Jong.
Volledig scherm
PREMIUM
Angela de Jong. © Shody Careman

Miljuschka laat weer zien waarom mensen massaal afhaken bij commerciële tv

Angela Kijkt TVJournaliste Angela de Jong schrijft vijf keer per week een column over wat haar opvalt op tv.

51 reacties

 • Martin van den Heuvel

  4 dagen geleden
  Tja, dat is het resultaat van liberaal beleid. Alle overheidsinstanties (NPO) moeten een commerciële onderneming worden. En wat nog erger is: alle sociale voorzieningen moeten worden afgeschaft. Wat over blijft heet "nachtwakersstaat". Een levensgevaarlijke maatschappij die draait om maar 1 ding: GELD. In 2021 stemde bijna 80 % van de bevolking op een liberale partij. En maar klagen.
 • R. Koot

  5 dagen geleden
  Het wordt steeds verdrietiger op TV. Je zult er maar werken. Hoe leg je dat uit op feestjes?
 • gert meijboom

  5 dagen geleden
  Geen grotere optimisten dan Talpa, SBS, RTL; maakt niets uit hoeveel formats mislukken, bij iedere volgende lijkt denkt men: ze zullen nu wel kijken. Basis recept is BN-ers plus onzin in vele varianten. Tot en met vandaag lijkt niemand zich daar ooit af te vragen waarom de kijker het zou willen zien. Zou je dat doen dan kun je per direct een streep zetten door een hele berg onzin, en hele berg BN-ers die je dan naast die onzin meteen kunt vergeten.
 • P v. Zwam

  5 dagen geleden
  Een troost , wat niet rendeert, verdwijnt vanzelf . een tv landschap zonder RTL zou een zege zijn.
 • Kristin Groenenboom

  5 dagen geleden
  Ondertussen heeft blijkbaar iedereen gekeken en heeft een mening klaar over een ander toch zonder achtergronden en wederwoord te kennen en toch gelijk ongezouten meningen gegeven. Respect is ver te zoeken. 😥 @Honders: blij met je reactie en respect voor je vriend ook. Voor de rest? Er zit een knop op je TV, helpt je zo uit de puree, druk em in en ga maar mee, de bloemen buiten zetten.