Miskraam had veel impact op Roxeanne Hazes

UpdateRoxeanne, de 24-jarige  dochter van wijlen volkszanger André Hazes, heeft onlangs een miskraam gehad. Volgens de levensliedzangeres is stress in haar turbulente leven een mogelijke oorzaak geweest voor het voortijdige verlies van het kindje. 

In de nieuwste editie van de Nederlandse glossy Glamour vertelt Roxeanne openhartig over het privédrama.  ,,Het heeft veel impact gehad”, benadrukt ze. Het had het eerste kindje moeten worden van Roxeanne en haar verloofde Erik Zwennes die werkt bij haar platenmaatschappij.  De zangeres kijkt alweer wat positiever richting toekomst en de kinderwens blijft overeind. ,,Ik heb het gevoel: het komt wanneer het komt. We weten dat we het kunnen, we zijn allebei ontzettend vruchtbaar om het zo maar even te zeggen.” 

Via Instagram laat de zangeres los dat ze de miskraam een paar maanden geleden kreeg. ,,We zijn blij dat het verder niets zegt over de toekomst voor een goede zwangerschap.'' Ook bedankt ze haar fans voor de stroom lieve berichtjes die ze kreeg na publicatie van het interview. ,,Zelfs nu wij het een plekje hebben kunnen geven, is dat heel fijn en mooi.

 Huwelijk

Het stel heeft concrete plannen om volgend jaar in het huwelijksbootje te stappen. Erik vroeg Roxeanne in maart dit jaar ten huwelijk. Op dat moment was het koppel nog niet lang samen. Eind 2016 werd, nadat de Hazes-telg vijf jaar samen was geweest met haar vriend Nick van Delft, duidelijk dat Roxeanne haar hart was verloren aan Zwennes. Vastgoedmakelaar Van Delft liet vorig jaar zomer nog het geboortejaar van Rox op zijn lijf vereeuwigen.

Roxeanne, die onlangs een nieuw album uitbracht, heeft het feit dat ze een miskraam kreeg, zeer waarschijnlijk niet gedeeld met haar broer André (23). De twee zijn al geruime tijd gebrouilleerd. André en zijn 17 jaar oudere vriendin Monique hebben inmiddels een zoontje: Dreetje. Of Roxeanne het mannetje al heeft gezien, is onbekend. Ze heeft nog wel contact met haar moeder Rachel die op haar beurt ook niet meer met André praat. 

Volledig scherm
Rox en haar verloofde Erik. © Instagram
Volledig scherm
© ANP