Miss Montreal
Volledig scherm
Miss Montreal © Brunopress

Miss Montreal voegt zich bij The Streamers

Supergroep The Streamers breidt uit. Het collectief van Nederlandse artiesten verwelkomde vandaag Miss Montreal in de band.

 1. Noodkreet CNV aan kabinet: ‘Aantal burn-outs tijdens pandemie verdubbeld’

  Noodkreet CNV aan kabinet: ‘Aantal burn-outs tijdens pandemie verdubbeld’

  Eenzaamheid, korte lontjes en werkstress. Achter de voordeur hebben thuiswerkers het tijdens de pandemie hard te verduren. Het aantal mensen dat kampt met burn-outklachten is volgens vakbond CNV sinds oktober vorig jaar zelfs verdubbeld. Dit blijkt uit onderzoek onder 2600 CNV-leden. Eén op de vijf daarvan zegt dicht tegen een burn-out aan te zitten. Zeven maanden geleden waren dat er 'slechts’ één op de tien.
 2. Extra concert van Rammstein in het Goffertpark

  Extra concert van Rammstein in het Goffert­park

  De Duitse metalband Rammstein geeft op 5 juli 2022 een extra concert in het Nijmeegse Goffertpark. Na een Europese tour in 2019 (met een uitverkochte show in De Kuip) stond voor 2020 wederom een grote tour gepland. Het concert in het Goffertpark was binnen no time uitverkocht. Door de aanhoudende coronamaatregelen is de gehele Europese ‘stadium’ tour echter verplaatst naar 2022 en de grote vraag naar tickets heeft er voor gezorgd dat er een extra show in Nederland is toegevoegd.
 1. Dit kan je verwachten van de derde AD Songfestival Aftelshow
  Play

  Dit kan je verwachten van de derde AD Songfesti­val Aftelshow

 2. Getty Kaspers: 'Als je elk uur ding-a-dongt heb je een probleem'
  Play

  Getty Kaspers: 'Als je elk uur ding-a-dongt heb je een probleem'