Mission Impossible-stunt Tom Cruise gaat mis

VideoHollywoodster Tom Cruise (55) is in Londen gewond geraakt tijdens opnamen voor de film Mission Impossible 6. De acteur deed zelf een van de stunts en raakte daarbij geblesseerd, meldt de Amerikaanse entertainmentsite TMZ.

Tom sprong vanaf een stellage op een gebouw, maar dat ging mis. De 55-jarige acteur moest een flinke sprong maken en haalde de rand van het gebouw maar net. Hij kwam daardoor met zijn hele lichaam hard in aanraking met het gebouw.

Op een filmpje is te zien hoe Tom na zijn val weer opkrabbelt en hinkend weg strompelt. Daarna is te zien dat hij duidelijk last heeft van zijn been. Omdat hij vastzit aan een veiligheidskoord, kunnen medewerkers hem met gemak weer van het gebouw halen. Onduidelijk is wat de precieze verwondingen zijn die de ex van Katie Holmes bij zijn mislukte stunt heeft opgelopen.

Volledig scherm
© Photo News
Volledig scherm
Tom Cruise arriveert in Londen © Photo News
  1. Pip Pellens strijdt voor tienermeisjes in Bangladesh
    Interview

    Pip Pellens strijdt voor tienermeisjes in Bangladesh

    Actrice-presentatrice Pip Pellens (23) is samen met Sebastiaan Labrie begonnen aan een bijzondere reis naar Bangladesh. De twee stapten in het vliegtuig voor Plan Nederland en volgen in Zuid-Azië het spoor van Wedding Busters. Het gaat om vrijwilligers die proberen te voorkomen dat jonge meisjes slachtoffer worden van een kinderhuwelijk. Pip: ,,Complicaties bij een tienerzwangerschap is daar doodsoorzaak nummer 2 voor meisjes tussen de 15 en 18 jaar.”

poll

De winnaar van Heel Holland Bakt is:

De winnaar van Heel Holland Bakt is:

  • Glenn (6%)
  • Hans (67%)
  • Marjolein (27%)
360 stemmen