Volledig scherm
Ashley Graham. © anp

Model Ashley Graham in verwachting van eerste kindje

VideoHet Amerikaanse plussize topmodel Ashley Graham (31) is in verwachting van haar eerste kindje. Dat maakt ze vandaag bekend in een video op Instagram. ,,Surprise!’’, klinkt het enthousiast, terwijl ze haar babybuikje showt.

‘Vandaag, negen jaar geleden, trouwde ik met de liefde van mijn leven. Het is geweldig om die reis met mijn favoriete persoon te mogen maken’, schrijft Graham bij het bericht. Vervolgens maakt ze het babynieuws bekend: ‘Vandaag voelen we ons enorm gezegend, dankbaar en ontzettend blij dat we kunnen vieren dat ons gezin zich gaat uitbreiden. Het leven gaat nog mooier worden.’ 

In de video is Graham eerst alleen met de helft van haar lichaam in beeld. Niet veel later verschijnt ze volledig in beeld, waardoor haar babybuikje goed te zien is. ,,Surprise’’, roept ze uit.

Graham sierde onder meer de cover van Harper’s Bazaar en Sports Illustrated. Daarnaast werkte ze mee aan campagnes voor Bloomingdale’s en Target. De brunette zet zich regelmatig in voor body positivity en steekt niet onder stoelen of banken hoe ze daarover denkt. Ze plaatst regelmatig foto’s op Instagram waarop haar oneffenheden goed te zien zijn. Voor de nieuwe collectie van Swimsuits For All werden haar foto’s nauwelijks bewerkt. 

 1. Liefdesverdriet Thomas verdwijnt als sneeuw voor de zon tijdens intieme date
  Temptation Island

  Liefdesver­driet Thomas verdwijnt als sneeuw voor de zon tijdens intieme date

  Het was de kijkers van Temptation Island al duidelijk dat Yasmin helemaal klaar was met Thomas, maar vandaag moest Thomas daar zelf nog met zijn eigen ogen achter komen. Net nadat hij wakker was, ging het fotolijstje af waarin hij te zien kreeg hoe zijn vriendin met verleider Stuwey zoende. Dat leek in eerste instantie als een mokerslag binnen te komen, maar tijdens zijn date met Daniëlle was hij het voorval alweer vergeten en kon hij zijn handen niet van haar af houden.
 2. Wist Naomi Campbell van Epsteins misdaden? Model verdedigt zichzelf in opvallende video
  video

  Wist Naomi Campbell van Epsteins misdaden? Model verdedigt zichzelf in opvallende video

  Dat het Britse supermodel Naomi Campbell (49) een prestigieuze prijs voor haar liefdadigheidswerk krijg uitgereikt, valt niet bij iedereen in goede aarde. De Britse krant Mail on Sunday vraagt zich bijvoorbeeld af hoe het kan dat iemand die graag in het gezelschap van ‘twijfelachtige figuren’ - zoals Jeffrey Epstein, Harvey Weinstein en Kevin Spacey - gezien wordt, een humanitaire award krijgt. Campbell bijt nu in een opvallende video van zich af.