Model Sylvia Geersen verloofd met Mexicaan

Het Rotterdamse topmodel Sylvia Geersen (30) gaat met een bak liefde het nieuwe jaar in. Ze heeft zich verloofd met de Mexicaan Rogelio Castro Martinez, met wie ze naar verluidt sinds juli een relatie heeft.

La Geersen schreeuwt het trouwnieuws op haar instagrampagina van de daken. Deelde ze vijf dagen geleden een zwart-wit foto vanaf een tropische locatie met haar Rogelio, vrijdag dook ineens een kiekje met daarop twee verlovingsringen op. In het bijschrift staat de verlovingsdatum 8 januari te lezen, met daarbij emoticons van een bruid, sterren en ringen.

'BFF' (best friend forever, red.) en tevens model Kim Feenstra reageert dolblij onder de foto. ,,Wanneer engelen en geliefden elkaar elkaar vinden en het universum vullen met liefde. Je verdient het om een gelukkig meisje te zijn. Ik ben blij dat je je man gevonden hebt! Hij kan maar beter goed voor je zijn.''

Rogelio is werkzaam voor Concept Integrity, dat seminars over leiderschap organiseert.

In juli verklapte Sylvia, die sinds 2006 furore maakt als model nadat ze tweede werd in Holland's Next Top Model, vanuit haar toenmalige woonplaats New York dat haar relatie met het Britse model Ashur Thomas na vijf jaar voorbij was. De twee woonden samen in Rotterdam. Hij zou zijn vreemd gegaan.