EPA
Volledig scherm
© EPA

Modeontwerper Hubert de Givenchy overleden

Hubert de Givenchy, oprichter van het gelijknamige Franse modehuis, is op 91-jarige leeftijd overleden. Dat melden Franse media vandaag.  Couturier De Givenchy opende in 1952 zijn eerste modewinkel en presenteerde in datzelfde jaar zijn eerste haute couturecollectie. In de jaren daarna groeide hij uit tot één van de beroemdste modeontwerpers ter wereld. 

 1. Jeangu even herenigd met moeder in Songfestival Aftelshow: ‘Ik voel de liefde’
  VIDEO

  Jeangu even herenigd met moeder in Songfesti­val Aftelshow: ‘Ik voel de liefde’

  Jeannette John, de moeder van Jeangu Macrooy, kan dan niet in levende lijve bij het Eurovisie Songfestival zijn. Toch werden de twee vanmiddag eventjes herenigd. Overigens wel virtueel, maar dat mocht de pret tussen moeder en zoon niet drukken. ,,Oh, is m’n mama erbij”, zei de zanger met een grote glimlach op zijn gezicht toen Jeannette als verrassing tijdens de Songfestival Aftelshow in beeld verscheen.
 2. GTST-kijkers in tranen bij bevalling tienermoeder Demi: ‘Makers hebben zichzelf overtroffen’

  GTST-kij­kers in tranen bij bevalling tienermoe­der Demi: ‘Makers hebben zichzelf overtrof­fen’

  De kijkers van Goede Tijden, Slechte Tijden kregen vanavond een bijzonder emotionele aflevering voorgeschoteld. Puberdochter Demi, de jongste telg van de familie Verduyn, beviel van haar zoontje en stond het kindje af aan de adoptieouders. De heftige scène werd begeleid door het nummer In jouw hart, gezongen door Jojo, een rol van Stephanie van Eer. Op social media wordt er vol bewondering gereageerd.
 1. Met verrekijker op zak de act van Jeangu Macrooy ontleden
  Play

  Met verrekij­ker op zak de act van Jeangu Macrooy ontleden

 2. Bekijk de Songfestival Aftelshow met Lenny Kuhr hier in zijn geheel terug
  Play

  Bekijk de Songfesti­val Aftelshow met Lenny Kuhr hier in zijn geheel terug