Volledig scherm
Meghan, hertogin van Sussex met haar moeder Doria Ragland (links) en prins Harry afgelopen september bij slachtoffers van de brand in de Grenfell-toren. © REUTERS

‘Moeder Meghan Markle in Londen aangekomen’

De baby van de Britse prins Harry en zijn vrouw Meghan Markle zal niet lang meer op zich laten wachten, stellen Britse media. De moeder van Meghan, de in Amerika woonachtige Doria Ragland, is in Londen gesignaleerd, meldt E Online.

De Amerikaanse entertainmentsite voert twee bronnen op die Ragland in de Britse hoofdstad hebben gezien. Ook The Sun meldt dat Meghans moeder van Los Angeles naar Londen is gereisd. 

De hertogin van Sussex is al een paar weken met zwangerschapsverlof, en schoof daarom gisteren niet aan in St. George’s Chapel voor de traditionele paasmis. Harry was er wel. Zijn agenda is de komende tijd leeg,  wat volgens de Engelse media ook duidt op een spoedige komst van ‘baby Sussex’, maar Charles en William hebben officiële reizen in het verschiet. De prins van Wales begint op 7 mei aan een reis door Duitsland, William is op 25 en 26 april in Nieuw-Zeeland.

Prins Harry en Meghan Markle hebben laten weten dat zij de geboorte van hun eerste kind niet direct met de media zullen delen. Zij willen het eerst met hun naasten vieren.