Angela de Jong.
Volledig scherm
PREMIUM
Angela de Jong. © Shody Careman

Moet je de naam Kaag in dit verband eens vervangen door Baudet, Wilders of Rutte

Angela Kijkt TVJournaliste Angela de Jong schrijft vijf keer per week een column over wat haar opvalt op tv.

76 reacties

 • Gerrit Wildeman

  1 jaar geleden
  Wat een verhaal zeg dit is echt wereld nieuws , ook zo fijn dat ze het ook nog eens zo overspannen komt toelichten op1 daar herken je haar forum en PVV achtergrond weer , zo jammer dat de PVV geen leden heeft anders was ze erelid geworden. Hier komen de bekende spreekwoorden “spijkers op zeer laag water zoeken “ en “van de bekende mug een olifant maken” Je merkt aan alles dat deze dame geen journalist is en zich moet beperken tot het beoordelen van spelletjes programma ‘s.
 • Hans Citroen

  1 jaar geleden
  Een heel goed en inzichtelijk stukje van mevrouw de Jong over de kuren van de deftige dame!
 • G.J. Krol

  1 jaar geleden
  Er is al een tijd geen giftige column geschreven over Femke Halsema en daarom heeft een deel van de lezers van het AD, maar zeker ook de hele Telegraafredactie, Sigrid Kaag tot Halsema 2.0 gebombardeerd. De aversie tegen D66 en in het bijzonder tegen Kaag druipt er heel lang vanaf. Als je boven je column schrijft: "Vervang de naam Kaag door Wilders", etc, is dat er een uit de serie: als mijn tante ballen had gehad, was ze mijn oom geweest. G.J. Krol Almelo
 • Egbert Bomert

  1 jaar geleden
  Angela lijkt steeds meer op de propagandiste rechts Nederland en kan haar haat richting de linkse partijen nauwelijks nog verhullen. Zij vergeet dat Baudet zijn eigen internetkanaal heeft vol leugens en bedrog en dat is 10 keer leugenachtige r dan de documentaire van Kasg, maar daar schrijft ze niet over.
 • Emil Peters

  1 jaar geleden
  Goed dat we mensen hebben zoals Angela de Jong. Kaag is een verschrikkelijk mens een gevaarlijk voor ons land. Net zoals Ollogren en Rijxman die meehelpen om ons land kapot te maken en onze geschieden uit te wissen. Onze tv is vol van zwarte reclame spots. Zij veroorzaken juist een afkeer van alles wat zwart is. En ik ben beslist geen racist.