Buddy, Miljuschka, Nathan en Rob zitten nog in het spel.
Volledig scherm
Buddy, Miljuschka, Nathan en Rob zitten nog in het spel. © AvroTros

Mogelijk twee Mollen in het spel tijdens jubileumeditie Wie is de Mol?

Fans van Wie is de Mol? worden met de dag zenuwachtiger nu de finale van het populaire AvroTros-spel voor de deur staat. Zaterdag worden in het Amsterdamse Vondelpark de namen van de Mol, de winnaar en de verliezer onthuld. Of zijn er dit jubileumseizoen twee Mollen in het spel?

De theorie doet onder Molloten de ronde sinds er niet drie, maar vier finalisten zijn. Voetballer Nathan Rutjes, keukenprinses Miljuschka Witzenhausen, acteur Buddy Vedder en singer/songwriter Rob Dekay bevinden zich middenin de mollenstorm.

Een interview met de Mol zoals vorig jaar op deze site te zien was, zit er dit jaar niet in. ‘Het interview met de Mol slaan we dit jaar even over!’, luidt de korte reactie van een woordvoerder van de omroep op ons verzoek. Zou dat te maken kunnen hebben met de aanwezigheid van een dubbele mol?

Wie is de Mol?-kijkers laten via sociale media weten dat de mogelijkheid van twee Mollen, die van elkaar niet weten dat beiden het spel saboteren, een ‘prachtige uitkomst’ van het 20ste seizoen zal zijn. ‘Mindblowing’, vat iemand samen.

Ludo, het broertje van onze Molloot Gudo Tienhooven, denkt dat Nathan een dubbele agenda heeft bijgehouden. Op welk spoor zit jij?

Poll

Wie is de Mol?

  • Buddy Vedder (9%)
  • Nathan Rutjes (34%)
  • Miljuschka Witzenhausen (16%)
  • Rob Dekay (21%)
  • Er zijn twee Mollen (20%)
84943 stemmen