Mol Jan Versteegh: ‘Ik dacht dat Nederland er wel doorheen zou prikken’

VIDEOJan Versteegh was mogelijk de brutaalste saboteur uit de geschiedenis van Wie is de Mol? Een die zoveel risico nam dat ook de makers hem flink knepen. ‘Maar ik werd door iedereen vertrouwd joh, het kon gewoon!’

Menig oud-Mol biechtte op dat saboteren best een eenzaam beroep is. Niet alleen tijdens het spel, ook in de maanden na de opnames moet die pokerface intact blijven. Alleen al in dat opzicht is de Mol van 2018 uit een ander hout gesneden. ,,Nee hoor, geen moment last van gehad’’, vertelt Jan Versteegh (32) nog steeds high van zijn rol als opperbedrieger en met hooguit een ‘klein katertje’ van een uitbundige afterparty zaterdagavond na de ontknoping in het Amsterdamse VondelCS.

  1. Fans ontdekken ‘coke’ op Friends-foto Jennifer Aniston en staan compleet versteld
    Update

    Fans ontdekken ‘coke’ op Friends-fo­to Jennifer Aniston en staan compleet versteld

    Eerder was het Kim Kardashian met haar billen, nu heeft Jennifer Aniston (50) het internet ‘gebroken’ door lid te worden van Instagram en haar eerste openbare foto te delen. Het gesprek op het fotoplatform gaat echter over iets anders. Aandachtige volgers hebben een detail ontdekt op de Friends-foto die ze deelde en kunnen hun ogen niet geloven. ‘Wat een manier om je entree te maken op sociale media’, klinkt het. Wat is er aan de hand?

Poll

Als mijn partner vreemdgaat, is relatie einde verhaal

Als mijn partner vreemdgaat, is relatie einde verhaal

  • Eens, een scheve schaats is niet te vergeven. (55%)
  • Oneens, zo'n uitstapje kan je samen overwinnen. (45%)
8221 stemmen