Volledig scherm
PREMIUM
© Manon van der Zwaal

Monic Hendrickx: Mijn dochter is niet geïnteresseerd in de films waarin ik speel

InterviewNa vijf seizoenen Penoza op tv is er nu de film Penoza: The Final Chapter. De moeder die Monic Hendrickx (52) daarin speelt vindt het moeilijk haar kinderen los te laten. Zelf vindt Hendrickx: ‘Je zet kinderen op de wereld om ze ook echt die wereld in te schoppen.’

In maffiaserie Penoza liet haar alter ego Carmen van Walraven zonder scrupules tegenstanders uit de weg ruimen. In werkelijkheid was Monic Hendrickx laatst een half uur in touw om een spitsmuisje te redden uit de klauwen van haar katten Milky (4) en Spocky (1). Ze kreeg het voor elkaar; het bewijs - een foto van het kleine knaagdier onder een glaasje - openbaarde ze op Instagram.

  1. BN’ers storten zich massaal op viral challenge van Dolly Parton
    Social media challenge

    BN’ers storten zich massaal op viral challenge van Dolly Parton

    Dolly Parton plaatste gisteren een viertal foto’s van zichzelf waarmee ze de wijze waarop mensen zich op elk sociale media-kanaal weer anders profileren op de hak neemt. ,,Get a woman who can do it all!’’, aldus de 74-jarige countryzangeres, die er vervolgens viral mee ging. Ellen DeGeneres en andere sterren volgden al snel haar voorbeeld. Ook bekend Nederland doet nu een duit in het zakje, wat leidt tot een bonte verzameling hilarische foto’s. Dit artikel wordt gedurende de dag vernieuwd.