Monica Geuze bevallen van dochter Zara-Lizzy

Monica Geuze (23) is vandaag bevallen van een kerngezond meisje: Zara-Lizzy Noé. De baby is het eerste kindje van de vlogster en haar vriend: Spartavoetballer Lars Veldwijk (26) die al een zoontje, de 2-jarige Mason, heeft uit een eerdere relatie. 

Bij een foto waarop Monica in haar ziekenhuisbed haar dochtertje vasthoudt terwijl Lars vertederd toe kijkt, laat de vlogster weten dat Zara-Lizzy 'de allerliefste' is.

Hoe het stel bij de namen Zara-Lizzy Noé kwam, is nog niet bekend. De naam Zara is van Britse afkomst en wordt het vaakst gegeven aan Schotse meisjes. Het betekent 'bloeiend'. Lizzy heeft een Bijbelse betekenis en wordt vertaald als 'gewijd aan God'. Noé staat voor 'rust, vrede en troost'.

Monica maakte begin vorige maand tegen alle verwachtingen in bekend in verwachting te zijn van een meisje. Eerder zei de populaire YouTuber dat ze het geslacht van haar baby geheim zou houden tot de geboorte. Eind december lieten Monica en Lars vanaf hun vakantieadres in Dubai weten dat ze in verwachting was. ,,Het beste kerstcadeau ooit'', zo omschreef ze op dat moment haar gevoel. Geuze stopte rond die tijd met haar dagelijkse vlogs. 

Oma

Volledig scherm
Monica en Lars. © Instagram

De vlogster was uitgerekend op vrijdag 6 juli. Toen de baby die dag niet werd geboren reageerde ze enigszins teleurgesteld. ,,Ik had heel graag gewild dat ze op deze dag zou komen, want vandaag is mijn oma's verjaardag, en die leeft niet meer helaas'', vertelde ze geëmotioneerd.  ,,Met haar had ik een goede band, had het me heel mooi geleken als onze dochter als cadeautje op deze dag geboren zou worden." 

De brunette, die eerder een relatie had met rapper Lil' Kleine, heeft er nooit een geheim van gemaakt dat ze graag vóór haar 25ste moeder wilde worden. ,,We hebben dus nog drie jaar'', grapte vriend Lars vorig jaar in het RTL4-programma Van der Vorst ziet Sterren

Hoewel Monica na een adempauze de draad van het vloggen alweer heeft opgepakt, is ze niet van plan om het kindje dagelijks bloot te stellen aan camera's. Daarover vertelde ze onlangs: ,,Ik vind dat heel lastig. Ik deel bijna alles wat ik doe. Ik ga dat niet bepalen voor mijn kindje en het niet goed vinden voor de baby.''

Babyboom
2018 is het jaar van de junior BN'er. De komst van Zara-Lizzy volgt op die van Fender Andrew Arnold Zwennes, de zoon van zangeres Roxeanne Hazes, die dinsdag ter wereld kwam. Presentatrice Eva Jinek, vlogster Bibi Breijman en voormalig tophockeyster Naomi van As hopen later dit jaar te bevallen van hun eerste kindje.

  1. Hoe twee doodnormale mannen als royals trouwden: ‘Zelfs Marijke Helwegen keek haar ogen uit’
    PREMIUM

    Hoe twee doodnorma­le mannen als royals trouwden: ‘Zelfs Marijke Helwegen keek haar ogen uit’

    In luxe en weelde trouwen als Willem-Alexander en Máxima of als Harry en Meghan: voor veel mensen slechts een droom, maar voor twee doodnormale, jonge mannen werd het toch echt werkelijkheid. Rotterdam was donderdag het decor van een spektakel dat zijn weerga niet kende, inclusief een koninklijke escort, elegante kostuums en een bonte verzameling van BN’ers. ,,Het was sprookjesachtig, liefdevol, heerlijk over de top, maar bovenal: perfect.”