Je bent de allerliefste, Zara-Lizzy Noé Veldwijk! 12/07/2018

Een foto die is geplaatst door null (@monicageuze) op

Monica Geuze bevallen van dochter Zara-Lizzy

Monica Geuze (23) is vandaag bevallen van een kerngezond meisje: Zara-Lizzy Noé. De baby is het eerste kindje van de vlogster en haar vriend: Spartavoetballer Lars Veldwijk (26) die al een zoontje, de 2-jarige Mason, heeft uit een eerdere relatie. 

Bij een foto waarop Monica in haar ziekenhuisbed haar dochtertje vasthoudt terwijl Lars vertederd toe kijkt, laat de vlogster weten dat Zara-Lizzy 'de allerliefste' is.

Hoe het stel bij de namen Zara-Lizzy Noé kwam, is nog niet bekend. De naam Zara is van Britse afkomst en wordt het vaakst gegeven aan Schotse meisjes. Het betekent 'bloeiend'. Lizzy heeft een Bijbelse betekenis en wordt vertaald als 'gewijd aan God'. Noé staat voor 'rust, vrede en troost'.

Monica maakte begin vorige maand tegen alle verwachtingen in bekend in verwachting te zijn van een meisje. Eerder zei de populaire YouTuber dat ze het geslacht van haar baby geheim zou houden tot de geboorte. Eind december lieten Monica en Lars vanaf hun vakantieadres in Dubai weten dat ze in verwachting was. ,,Het beste kerstcadeau ooit'', zo omschreef ze op dat moment haar gevoel. Geuze stopte rond die tijd met haar dagelijkse vlogs. 

Oma

Volledig scherm
Monica en Lars. © Instagram

De vlogster was uitgerekend op vrijdag 6 juli. Toen de baby die dag niet werd geboren reageerde ze enigszins teleurgesteld. ,,Ik had heel graag gewild dat ze op deze dag zou komen, want vandaag is mijn oma's verjaardag, en die leeft niet meer helaas'', vertelde ze geëmotioneerd.  ,,Met haar had ik een goede band, had het me heel mooi geleken als onze dochter als cadeautje op deze dag geboren zou worden." 

De brunette, die eerder een relatie had met rapper Lil' Kleine, heeft er nooit een geheim van gemaakt dat ze graag vóór haar 25ste moeder wilde worden. ,,We hebben dus nog drie jaar'', grapte vriend Lars vorig jaar in het RTL4-programma Van der Vorst ziet Sterren

Hoewel Monica na een adempauze de draad van het vloggen alweer heeft opgepakt, is ze niet van plan om het kindje dagelijks bloot te stellen aan camera's. Daarover vertelde ze onlangs: ,,Ik vind dat heel lastig. Ik deel bijna alles wat ik doe. Ik ga dat niet bepalen voor mijn kindje en het niet goed vinden voor de baby.''

Babyboom
2018 is het jaar van de junior BN'er. De komst van Zara-Lizzy volgt op die van Fender Andrew Arnold Zwennes, de zoon van zangeres Roxeanne Hazes, die dinsdag ter wereld kwam. Presentatrice Eva Jinek, vlogster Bibi Breijman en voormalig tophockeyster Naomi van As hopen later dit jaar te bevallen van hun eerste kindje.

Can’t wait to meet our babygirl❤️

Een foto die is geplaatst door null (@larsveldwijk) op

Yaaay!! Best christmas gift ever, we're expecting🙈🙈🙈

Een foto die is geplaatst door null (@monicageuze) op

🐒🦁

Een foto die is geplaatst door null (@larsveldwijk) op

  1. Trijntje Oosterhuis in najaar op clubtour met haar Alvin

    Trijntje Oosterhuis in najaar op clubtour met haar Alvin

    Trijntje Oosterhuis doet dit najaar een kleine clubtoer. In oktober en november geeft ze in totaal acht shows. De shows staan in het teken van Trijntjes eerste Nederlandstalige studioalbum, dat op 24 mei wordt uitgebracht. Hiervoor ging ze een aantal samenwerkingen aan met bekende artiesten. Zo is Jett Rebel de producer en schreven onder meer Diggy Dex, Freddy Tratlehner, Glen Faria en Linde Schöne mee aan de plaat. Trijntjes vriend Alvin Lewis tourt ook mee.
  2. GoT-ster Emilia Clarke overleefde een hersenbloeding en twee zware operaties

    GoT-ster Emilia Clarke overleefde een hersenbloe­ding en twee zware operaties

    Ze was de drakenmoeder in de immens populaire televisieserie Game of Thrones en al haar dromen leken uit te komen. Totdat Emilia Clarke op 24-jarige leeftijd in elkaar zakte in de kleedkamer van een fitnesszaal. Ze had een hersenbloeding. De Britse actrice vertelt voor het eerst over de hersenoperaties die ze onderging, hoe ze zich terug knokte, verder ging als Daenerys Targaryen en sinds vandaag een stichting is begonnen om jongeren te helpen revalideren na een hersenaandoening.