Monica Geuze in tranen: het is uit tussen mij en Lil Kleine

VideoHet gonsde van de geruchten, maar vandaag werd duidelijk dat het écht over en uit is tussen rapper Lil' Kleine (22) en de één jaar jongere Monica Geuze. In haar nieuwe vlog bevestigt de YouTube-ster na 16 minuten dat haar jarenlange relatie met de rapper is gestrand.

Volledig scherm
© ANP Kippa

,,Jorik en ik zijn uit elkaar, nu al een tijdje", zegt Monica in tranen over Lil' Kleine, die werd geboren als Jorik Scholten. ,,Ik ga geen vuile was buiten hangen. We zijn als vrienden uit elkaar gegaan."

Monica, die haar volgers met een brok in de keel op de hoogte bracht, merkte dat er 'best wel wat onduidelijkheid' bestond over haar relatiestatus. ,,Ik vertel het nu maar zodat het uit de wereld is. Hoe meer onduidelijkheid er is, hoe meer vragen je krijgt en hoe meer je eraan herinnerd wordt. Dat is de keerzijde van alles delen op social media, denk ik."

De dj en vlogster is emotioneel en vindt het moeilijk om het nieuws te brengen. ,,Ik denk niet dat dit het meest duidelijke verhaal is, ik kom niet echt uit mijn woorden."

De relatie liep al eerder op de klippen. Lil Kleine heeft Monica ooit eens uitgescholden tijdens een concert.

Volledig scherm
© anp