Monique Westenberg
Volledig scherm
Monique Westenberg © BrunoPress/Hans de Vries

Monique krijgt uitgebreid ontbijt en Shelley blikt terug op laatste Moederdag

MoederdagbytesKorte updates van de sterren op sociale media - wij smullen ervan. In de rubriek Showbytes struint de showredactie het web af voor de gekste, mooiste en opvallendste posts van bekend Nederland. Vandaag een speciale moederdag-editie! Dit artikel wordt gedurende de dag vernieuwd.

Verschil moet er soms zijn, ontdekte André Hazes vanochtend. Zijn vriendin en de moeder van zijn kind kreeg een uitgebreid ontbijt, terwijl hij het met een shake moest doen. ‘De allerliefste moederdag’, schrijft Hazes.

Max Verstappen zet vandaag zijn moeder Sophie in het zonnetje.

Moederdag zal voor de OG3NE-zusjes nooit meer hetzelfde zijn. Shelley Vol blikt terug op hun tijd in Kiev tijdens het Songfestival, waar hun mama nog bij was. ‘De meest speciale Moederdag ooit, maar ook onze laatste’.

Rafael van der Vaart is zo trots als een pauw op zijn vriendin Estavana. ‘Ik hou van je en wens je een fijne moederdag toe’, schrijft hij bij een lief kiekje waarop de blondine met hun dochter Jesslynn knuffelt.

Actrice Marly van der Velden kreeg vandaag ontbijt op bed. ‘Proost op alle mama’s!’, luidt het bijschrift.

Kimberley Klaver maakt vandaag voor de eerste keer moederdag mee als moeder zijnde en dat is bijzonder.

Ook prins Bernhard van Oranje brengt vandaag een ode aan zijn moeder, prinses Margriet.

Mooie woorden van Bas Smit: ‘Het is niet moeilijk om het leuk te hebben als je de wind in de rug hebt, maar de echte toppers komen naar boven bij tegenwind. Nic is zo’n ongelooflijke topper, zij gaat zelfs voorop in de storm’.

Frans Bauer wenst alle moeders een fijne dag toe.

Zelfs de mooiste cadeautjes van Nick Schilder winnen het niet van de presentjes van zijn kids voor hun moeder.

Bibi Breijman heeft maar een beste vriendin: dochter Teddy. ‘Fijne moederdag voor alle lieve mama’s waar dan ook, boven of beneden, you rock’, schrijft de vlogster.

Birgit Schuurman weet het zeker: zij heeft echt de allerliefste mama van de wereld.