Volledig scherm
Monique Westenberg. © BrunoPress/Hans de Vries

Monique samen met André in Spanje en Famke maakt obscene gebaren

ShowbytesKorte updates van de sterren op sociale media – wij smullen ervan. In de rubriek Showbytes struint de showredactie het web af voor de gekste, mooiste en opvallendste posts van bekend Nederland. Dit artikel wordt gedurende de dag vernieuwd.

Een nieuwe single voor Famke Louise en dat betekent een hoesje met obscene gebaren.

Ondanks de prachtige locatie waar hardloopster Dafne Schippers verblijft, is ze toch blij weer terug naar haar hondje te kunnen.

Tanja Jess heeft een superkracht: zelfvertrouwen!

Even lekker uitwaaien voor Monique Westenberg en haar zoontje André.

Miljuschka Witzenhausen viert vakantie in Mexico en dat doet haar goed. 

Temptation Island-ster Rodanya is eergisteren bevallen van haar eerste kindje, dat ze samen met Morgan kreeg.  Het ventje luistert naar de naam Levay Ace. ‘Alles gaat super goed’, laat ze weten.

Jim Bakkum wordt maar wat gelukkig van een glimlach op de gezichten van zijn fans.

Mariska Bauer dook het archief in en vond daar een oude foto van haar en Frans, zo te zien in Argentinië. ‘Mooi stel’, reageren haar fans.

GTST-ster Melissa Drost slingert vandaag een oud kiekje de wereld in, waarop ze met een zwijn poseert. ‘Hij kijkt recht de camera in’, merkt ze op.

Het lijkt erop dat het liefdesleven van Fred van Leer niet bepaald een hoogstandje is.

André Hazes kan er maar niet over uit hoe verliefd hij op Bridget Maasland is.

  1. Giel en Malou blikken terug op date: De eerste kus was degelijk

    Giel en Malou blikken terug op date: De eerste kus was degelijk

    Giel Beelen (42) en zijn nieuwe liefde Malou (29) hebben vandaag op Radio Veronica voor de eerste keer teruggeblikt op hun first date. Zo doet Malou aan nieuwslezer Jeroen Latijnhouwers onder meer uit de doeken dat ze de eerste kus ‘nogal degelijk’ vond. Iets waar Giel compleet anders over denkt. ,,Voor mijn gevoel heb ik gewoon vet gezoend.” Het koppel is in ieder geval nog lang niet op elkaar uitgekeken. ,,Ik denk dat er nog veel dates volgen.’’