Lady Gaga
Volledig scherm
Lady Gaga © EPA

MTV zendt coronashow met sterren als Lady Gaga en Billie Eilish live uit

Internationale artiesten als Lady Gaga en Billie Eilish zijn zondag 19 april te zien in een speciaal programma rond de coronacrisis op de Nederlandse MTV. De liveshow One World: Together at Home bevat optredens en toont echte ervaringen van artsen, verpleegkundigen en gezinnen van over de hele wereld tijdens de coronacrisis.

De special, waar Lady Gaga een belangrijke organisator van is, wordt gepresenteerd door de drie grote Amerikaanse talkshowhosts Jimmy Fallon, Jimmy Kimmel en Stephen Colbert. Daarnaast zullen personages uit Sesamstraat aanwezig zijn om mensen over de hele wereld te inspireren om actie te ondernemen ter ondersteuning van de internationale strijd tegen Covid-19.

Er is een ware sterrencast geregeld voor het evenement: Alanis Morissette, Andrea Bocelli, Billie Eilish, Chris Martin (Coldplay), David Beckham, Eddie Vedder (Pearl Jam), Elton John, Idris Elba, John Legend, Paul McCartney en Stevie Wonder zijn te zien gedurende de twee uur durende show. One World: Together At Home is op 19 april om 02.00 uur live te zien. De special wordt diezelfde zondag om kwart over zeven herhaald.

One World: Together at Home is een wereldwijd initiatief in samenwerking met de wereldgezondheidsorganisatie WHO.