Volledig scherm
© ANP Kippa

Multimiljonair Nikkie Plessen: Het gaat gewoon heel goed

Hoewel Nikkie Plessen miljoenen op haar bankrekening heeft staan, is ze niet van plan te stoppen met werken. Het hoofd van modelabel NIKKIE staat met een geschat vermogen van 24 miljoen euro in de Top 100 Jonge Miljonairs van zakenblad Quote.

,,Een goede ondernemer is niet bezig met op een lijstje komen", zegt de 34-jarige moeder van twee, die op de 34e plek in de lijst staat, in RTL Boulevard. ,,Ik ben altijd bezig met nieuwe ideeën." Of het zakenblad haar portefeuille goed heeft geschat, wil ze niet zeggen. ,,Het gaat gewoon heel goed."

De lijst wordt aangevoerd door Stijn Koster, die zijn hostingbedrijf vorig jaar verkocht aan een spelletjesgigant, met een geschat vermogen van 150 miljoen euro. Doutzen Kroes is de hoogst genoteerde vrouw in de top 100. Het model zou 30 miljoen euro op haar bankrekening hebben staan en bekleedt hiermee de 28e plek. Ook dj's Martin Garrix (28 miljoen euro) en Afrojack (25 miljoen euro) horen in het rijtje van jonge miljonairs.

  1. Beau krijgt geen toestemming voor AZC Inside: ‘Belachelijk’

    Beau krijgt geen toestem­ming voor AZC Inside: ‘Belache­lijk’

    Beau van Erven Dorens (48) keert morgenavond terug met een nieuwe maatschappelijk geëngageerd programma, De Sleutel bij RTL4. Daarin volgt hij vijf daklozen, verdeeld over heel Nederland. ,,Dat gaat nog altijd verder dan televisie maken. Hier kun je met enige hulp al zó veel bereiken. Vergis je niet, het daklozenprobleem in Nederland wordt alleen maar groter”, aldus de presentator die elke avond te zien is met zijn talkshow Beau.